Sva vozila rezervirana za 2019.

Na temelju uspješnog pokretanja platformi za rezervaciju po pojedinim zemljama u listopadu 2018., a prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervirana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila.

Nakon 17-godišnjeg izbivanja s tržišta, a zbog golemog apetita zaljubljenika za sportskim automobilom koji pruža čisto iskustvo vožnje, velika potražnja za Toyotom GR Supra je stvorila listu čekanja koja sada broji tisuće.

Za taj osjećaj

Redni, šesterocilindrični motor, smješten naprijed u novoj Toyoti GR Supra, ima sve sastojke koji će stimulirati vaša osjetila. Kod kuće podjednako na cesti i na stazi, naš sportski automobil vrhunskih performansi pruža 340 KS iz 3,0-litarskog turbomotora i tako daje obilje snage uz trenutačan odziv.

Otkrijte specifikacije

A90 Edition

Predstavljamo Toyotu GR Supra A90 Edition. Sjajno zaokružena u dramatičnoj novoj mat sivoj boji Storm s 19-inčnim mat crnim aluminijskim naplatcima i crvenim kožnati presvlakama sjedala, A90 Edition je proslava nasljeđa Supre te je ograničena na samo 90 primjeraka.

Toyota GR Supra A90 Edition se nudi isključivo prvim europskim kupcima koji su već napravili prednarudžbu.

Otkrijte A90

Trkaći DNK

Prvi globalni GR model koji će proizvoditi TOYOTA GAZOO Racing, nova Toyota GR Supra primjenjuje lekcije naučene kroz natjecanja na najvišoj razini zahvaljujući čemu je istinski sportski automobil koji je u svom elementu na stazi - na samim granicama - ili u vožnji vašom omiljenom cestom.

Otkrijte utrke

Priča o Toyoti Supra

Supra je možda Toyotino najslavnije sportsko automobilsko ime. S legendarnim korijenima koje je moguće pratiti sve tamo do prekrasne Toyote 2000GT iz 60-ih godina, odnosno skorije po ulogama koje je igrala na filmu i u popularnoj kulturi, Supra je nadahnula pripadnike svih generacija, širom svijeta.

Otkrijte nasljeđe

Pratite najnovije vijesti na društvenim kanalima koristeći @toyota.europe i #ToyotaGRSupra

Toyota POBJEDA! POBJEDA! Posljednja etapa Dakara 2019 okončana je u Peruu, gdje su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux, ostvarili pobjedu povijesnog značaja za Toyotu. Fantastična  dvostruka pobjeda na stazi Fuji za  TOYOTA GAZOO Racing Fantastična dvostruka pobjeda na stazi Fuji za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing je oduševila strastvene domaće navijače ostvarivši u utrci 6 sati Fujija, četvrtoj utrci FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018./19. TOYOTA GAZOO RACING pobijedio u Le Mansu TOYOTA GAZOO RACING pobijedio u Le Mansu TOYOTA GAZOO Racing je pobijedio u 86. utrci 24 sata Le Mansa, ostvarivši povijesnu prvu pobjedu u svom 20. pokušaju. Dvostruka pobjeda u Spa za TOYOTA GAZOO Racing Dvostruka pobjeda u Spa za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing započela je sezonu 2018./19. FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) dvostrukom pobjedom u utrci Total 6 sati Spa-Francorchamps.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.