Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
TOYOTA C-HR HYBRID
2.507 kn mjesečno

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

1,8 Hybrid (122 KS / 90 kW) C-ENTER

Vrijedi od 2.2.2021. do 31.7.2021.

TOYOTA C-HR HYBRID

EKO POTICAJ 25.000 kn

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite C-HR Hybrid iz pobjedničke ponude.

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si Do 10 GODINA JAMSTVA uz TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!


REDOVNA CIJENA: 211.100 kn
AKCIJSKA CIJENA: 186.100 kn
Mjesečna rata: 2.507 kn

Hibridni pogon dostupan za preko 50% vaše gradske vožnje na struju i automatski e-CVT mjenjač u cijeni vozila
Automatski e-CVT mjenjač
Automatski klima uređaj
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
Kamera za vožnju unatrag
17" aluminijski naplatci
Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla
MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"


Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

/

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h
i subotom od 09 -13h.
Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,03% . Period financiranja je od 24 do 60 mjeseci, učešće iznosi 25,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 186.100,00 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 46.525,00 HRK, iznos financiranja je 139.575,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 60 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1.861,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 2.507,53 HRK, otkupna vrijednost iznosi 1.861,00 HRK, a EKS iznosi 4,03%. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 200.698,80 HRK.“

Povezane ponude