Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
NOVA TOYOTA C-HR HYBRID
180.600 kn

10 godina jamstva na hibridnu bateriju

1,8 Hybrid (122KS) C-ENTER

Vrijedi od 16.1.2020. do 30.6.2020.

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

EKO POTICAJ 25.000 kn

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota C-HR stiže!

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite C-HR Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

REDOVNA CIJENA: 205.600 kn
AKCIJSKA CIJENA: 180.600 kn

• Automatski e-CVT mjenjač
• Automatski klima uređaj
• Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
• Kamera za vožnju unatrag
• 17" aluminijski naplatci
• Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla
• MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"

/

first stepODABERITE VOZILO

Za sva vozila vrijedi:
Dostupna za isporuku odmah  
Dostava na kućni prag
Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
Ključ u ruke
Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.
Mogućnost financiranja uz akcijsku kamatu 3,45 fix HRK
 

Lista vozila

second stepKONTAKTIRAJTE NAS

Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.
Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Zatražite ponudu za Toyotu C-HR Hybrid

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac a naši prodajni savjetnici kontaktirat će Vas u najkraćem roku.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,11% . Period financiranja je od 24 do 60 mjeseci, učešće iznosi 20% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 180.600 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 36.120,00 HRK, iznos financiranja je 144.480,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 48 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1.806,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 3.191,64 HRK, otkupna vrijednost iznosi 1.806,00 HRK, a EKS iznosi 4,11%. Leasing rata je godišnja, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 192.930,72 HRK.“

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta.
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.