1. New Cars
  2. SUV & 4x4
  3. Our range

Toyotina terenska vozila

Za sve terene, za sva vremena

Toyotina terenska vozila su već preko 60 godina predvodnici u pustolovnoj vožnji. Performansi čvrstih kao kamen i hrabrim novim izgledom odvesti će vas udobno do odredišta, bez obzira na izazove.

LAND CRUISER

Uz nasljeđe terenskih sposobnosti koje traje gotovo 70 godina, legendarni Land Cruiser ostaje jedinstven po činjenici da objedinjuje izuzetnu kvalitetu, izdržljivost i pouzdanosti s terenskim sposobnostima bez premca i sve većom razinom prestiža, luksuza i udobnosti. Danas je podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za cestovnu i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena.

Konfigurirajte Land Cruiser Više o Land Cruiser

HILUX

Malo je automobila koji, poput Hiluxa mogu s ponosom nositi blato i pijesak na svojoj karoseriji. Njegov robustan i upadljiv dizajn stvoren je kako bi odlično izgledao u svakom poslu, izazovu ili avanturi. Novi Hilux kombinira snažni 2,8-litarski motor i poboljšanje cestovnih i terenskih sposobnosti uz veću udobnost i unaprijeđenu opremu. osnažujući istovremeno njegovu legendarnu otpornost na svim terenima.

Konfigurirajte Hilux Više o Hilux

HIGHLANDER HYBRID

Highlander Hybrid kombinira elegantan, dinamičan i profinjen izgled vrhunskog gradskog SUV-a s čvrstoćom, snagom i trajnošću istinskog pogona na sve kotače. Dostupan isključivo s potpuno hibridnim pogonskim sklopom, po prvi puta u prodaji širom zapadne Europe. Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sjedala, dajući udobno i vrhunsko okruženje za sve putnike.

Konfigurirajte Highlander Više o Highlander

RAV4 HYBRID

RAV4 predstavlja beskompromisnu ravnotežu prostranosti, udobne vožnje, snage i terenskih svojstava. Snažan izgled moćnog i autentičnog SUV-a s kompaktnim dimenzijama i upravljivošću upotpunjen je specijalnim izdanjem s istaknutim unutarnjim i vanjskim detaljima u samo jednoj boji. Intenzivna 'ponoćno crna' boja karoserije. naglašava sjaj površina, a taj efekt pojačan je uporabom odgovarajućih crnih stilskih elemenata kako bi dodatno naglasili njegovu moć.

Konfigurirajte RAV4 Više o RAV4