1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Cross Sport Adventure

B-SUV 5 doors

Yaris Cross - Sport Adventure - B-SUV 5 doors
Početna cijena od
27.163 €
29.263 €
1.5 benzin

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr

Galerija Yarisa Cross
Istražite u 360°
 • Dizajn

  Privucite pažnju grada

  Yaris Cross dijeli vašu želju za isticanjem. Bogato iskustvo sa SUV-ovima spaja se sa stručnošću u proizvodnji malih automobila radi stvaranja dizajna drukčijeg od svega drugog. Mišićavi lukovi kotača, veliki alu naplatci od 18" i dojmljivi izgled s protkanim uzorkom romba stvaraju SUV izgled koji istinski privlači poglede, prepuštajući vam da se s gradom suočite puni samopouzdanja.

 • Nezaustavljiva energija

  Uz četvrtu generaciju hibridnog sustava u Yarisu Cross svaka vožnja je potpuno bez napora. Novi 1,5-litarski hibridni pogon sa 116 KS pruža performanse i učinkovitost koji su iznad svih u toj klasi. Nezamjetno se prebacujući između benzinskog i električnog pogona, pruža vam sjajan odziv kod ubrzanja, malu potrošnju goriva i zadivljujuću malu emisiju CO2, uz dodatnu pogodnost većeg dosega na električni pogon.

 • Oslonite se na T-Mate da vam čuva leđa

  Zahvaljujući sustavu T-Mate, što god život baci pred vas, Yaris Cross je uvijek korak ispred. T-Mate je ime sveobuhvatnog sklopa koji uključuje Toyota Safety i napredne sustave pomoći vozaču. Od sustava aktivne sigurnosti kao što je sustav predsudarne zaštite do bezbrižnosti koju pruža Toyotin napredni sustav pomoći pri parkiranju (Teammate Advanced Park), T-Mate vam čuva leđa posvuda, od užurbanih autocesta do gradskih gužvi, pomažući vam da zaštitite sebe, svoje putnike i druge sudionike u prometu.

 • Prostor koji dopušta životu da teče

  Praktičan i svestran, Yaris Cross se odlikuje sjajnim električnim otvaranjem poklopca prtljažnika pomakom noge za ono kad su vam ruke pune. Njegova prilagodljiva podnica prtljažnika se može postaviti za stvaranje sigurnog prostora u podu ili za povećanje prtljažnika, dok inovativni prilagodljivi pojas osigurava sve, od bicikala do snowboarda. Zapremina prtljažnika je povećana preklapanjem stražnjih sjedala u omjeru 40:20:40, čime dobivate potreban prostor kada postoje stvari koje morate ponijeti sa sobom.

Cijeli ekran Zatvoriti