1. Discover Toyota
 2. KINTO
Odaberite

KINTO

Kontinuirana i pametna rješenja za mobilnost

KINTO je tvrtka za mobilnost usmjerena na budućnost, koja usluge mobilnosti pruža svim korisnicima diljem Europe.  

Mobilnost za sve

KINTO nudi usluge mobilnosti korisnicima diljem Europe. To uključuje kontinuiran doživljaj načina transporta i plaćanja, od dijeljenja automobila do fleksibilnih pretplata na automobile. Želimo postati poželjan pružatelj usluga mobilnosti za sve potrebe za mobilnošću te omogućavati nove načine povezivanja i kretanja ljudi.

KINTO u Europi

Tvrtka KINTO Europe GbmH, sa sjedištem u Kölnu, pokrenuta je kao zajedničko poduzeće tvrtki Toyota Motor Europe (TME) i Toyota Financial Services Corporation (TFSC). KINTO upravlja čitavim nizom usluga mobilnosti diljem Europe te pomaže ovaj projekt mobilnosti unaprijediti u kompaniju mobilnosti. Dio je to Toyotine globalne vizije razvoja u kompaniju mobilnosti pružanjem raznoraznih usluga u vezi prijevoza ljudi diljem svijeta. 

Jedinstven izvor usluga mobilnosti

U tvrtki KINTO sve su usluge mobilnosti dostupne na jednom mjestu. Cilj nam je postati prvi izbor među pružateljima usluga mobilnosti za sve vrste korisnika. KINTO nudi šest rješenja za mobilnost za sve potrebe korisnika.  

Šest rješenja za mobilnost

 • KINTO One

  Radi se o punoj usluzi leasinga s jednostavnim vlasništvom putem jedinstvene mjesečne uplate za vozilo, servis i osiguranje.

 • KINTO Share

  KINTO Share, naša univerzalna shema dijeljenja automobila. Pružamo rješenja za razne praktične slučajeve pa se tako automobili dijele na ulici, u poslovnom prostoru ili kod trgovca. Ponudu vozila možemo dodatno pojačati vozilima za mikro-mobilnost. 

 • KINTO Join

  Zajednički prijevoz na posao, pri čemu se povezuju zaposlenici koji žele svakodnevno zajedno putovati do radnog mjesta, od čega koristi imaju i zaposlenici i tvrtke koje smanjuju otisak CO2. 

 • KINTO Flex

  Usluga fleksibilne pretplate na vozila kojom se omogućava pristup raznim vrstama automobila, a sve su usluge i potrebni servisi uključeni u jedinstvenu fiksnu mjesečnu cijenu. 

 • KINTO Ride

  Ovo rješenje za uključivanje u prijevoz omogućuje zajamčene dijeljene vožnje, pri čemu se putnike ukrcava i iskrcava pred kućnim vratima. Rezervacije su u cijelosti digitalizirane, a uključeno je i GPS praćenje. 

 • KINTO Go

  Višenamjenski agregator koji koordinira usluge poput planiranja putovanja, javnog prijevoza kupnje karata za manifestacije, taksija i parkiranja.