1. Hybrid
  2. Ask Toyota Hybrid
Odaberite

KADA BIRATE HIBRID, VJERUJTE ARGUMENTIMA

PRIDRUŽITE SE MILIJUNIMA VOZAČA TOYOTINIH HIBRIDA
Toyota već više od 20 godina uživa vodeći položaj na području tehnologije hibridnih vozila. U ovom trenutku smo poprilično usavršili samopunjive hibridne pogone koji objedinjuju prednosti električnog i benzinskog motora. Hibridni automobili manje zagađuju okoliš, a uz niža davanja i manje troškove za gorivo ćete uz njih i uštedjeti.

PITAJTE TOYOTA HIBRID

Ovdje ćete naći odgovore na učestala pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati povjerenja u hibridnu tehnologiju? Je li održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?

PROVJERI SVOJE ZNANJE

Provjeri svoje znanje u Hibridnoj školi i osvoji diplomu.

Hibridna škola
Toyota hibridi
Toyota hibridi

ZABORAVITE NA STARU VOŽNJU

Čar hibridnog vozila je u tome što koristi snagu iz dva izvora – u Toyotinom slučaju su to povezani benzinski i elektromotor. Nezamjetnim prebacivanjem između čistog električnog pogona pri nižim brzinama i učinkovitog benzinskog pogona kada brzina naraste, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija CO2. S obzirom na to da su naši hibridi samopunjivi, bateriju nikada nije potrebno spajati na struju.

Besplatno isprobajte Hybrid
Toyota hibridi

SAVRŠENA HIBRIDNA VOŽNJA

I u gradu i na autocesti uvjerit ćete se da je osjećaj vožnje u hibridima jednak kao u benzinskim ili dizelskim automobilima s automatskim mjenjačem.
Pri tome, hibrid vam ne nudi samo tihu i opuštajuću vožnju. Kada je to potrebno, na primjer u vožnji po autocesti ili prilikom pretjecanja, hibridni pogonski sklop vam osigurava više nego dovoljno snage za izuzetan odziv i dinamičnost.

Toyota hibridi

SIGURNOST ZA SVE

Toyota Safety Sense je sklop niza sustava za aktivnu sigurnost koji vas, vaše suputnike i druge sudionike u prometu štiti od opasnosti. Da biste još bolje upoznali sve prednosti hibrida, predlažemo vam da mu jednostavno postavite dodatna pitanja…

x

Pronađite hibrid koji vam najviše odgovara