1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Aygo X X-CLUSIVE

Hatchback 5 vrata

Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback 5 vrata
Početna cijena od
22.195 €
23.195 €
Financiranje od
Detalji o financiranju
1.0 benzin
Aygo X - X-CLUSIVE - Hatchback 5 vrata
Chili Red/ Black Mica

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr


Aygo X Galerija

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  Najpoželjniji crossover u gradu

  Aygo X žari i pali svojim upadljivim i nepogrešivim dizajnom. Dvobojna karoserija dodatno naglašava jedinstvenost dizajna, posebno ističući originalnost i razigranost modela. Upečatljiva LED svjetla jasno osvjetljavaju put, a stražnja svjetla oblikom ostaju vjerna ikonskom i karakterističnom izgledu za Aygo. Upečatljivi kotači od lake legure dimenzija 18” i s „oversize” branicima Aygo X izgleda šire i zrači kul energijom i izgleda samopouzdano na cesti.

 • Na impulsni pogon

  Inovacije koje vam omogućuju da munjevitom brzinom osvojite grad. Iznimno visokog odaziva i sa savršenom kontrolom, Toyota Aygo X ultimativni je automobil za jednostavno kretanje modernim gradskim prostorima i izvan njih. Zahvaljujući povišenom položaju za vožnju možete bezbrižno uživati u osjećaju vožnje „s visoka”. Dužine samo 3,7 metara i s vodećim u klasi radijusom zakretanja kotača, Aygo X kompaktan je i spretan automobil koji se jednostavno parkira, čak i u uskim i zakrčenim uličicama. Automatski mjenjač visokog odaziva odmah reagira i prilagođava se vašem stilu vožnje, a glatko mijenjanje brzina vožnju gradom pretvara u jednostavni pothvat u kojem ćete uživati.

 • Kapacitet koji će vas iznenaditi

  Kompaktnost izvana i prostranost iznutra. Aygo X prepun je iznenađenja. Sa zapremninom prtljažnika do 231 litre ima najbolji prtljažnik u svojoj klasi koji pruža maksimalnu fleksibilnost. Pametno je dizajniran i prtljaga se u njega jednostavno stavlja, a u njega bez problema stanu kovčeg srednje veličine i kovčeg kabinskih dimenzija za zrakoplov. U vašem vozilu Aygo X ima dovoljno mjesta za sve što vam je potrebno za svakodnevne gradske vožnje i više od toga.

 • Povjerenje pri svakom skretanju

  Ostanite fokusirani i sigurni posvuda u gradu. Aygo X bogato je opremljen poboljšanim sigurnosnim značajkama koje jamče samopouzdanost na cestama. T-Mate u kombinaciji sa sustavom Toyota Safety Sense* i drugim sustavima za aktivnu sigurnost i zaštitu te pomoć pri parkiranju pomažu vam da uvijek stvari držite pod kontrolom. Bilo da vozite autocestom, po gradu ili parkirate, uz Aygo X uvijek ste sigurni Aygo X. (* u osnovnoj opremi za sve razine modela.)

Cijeli ekran Zatvoriti