1. Hybrid
  2. Ask Toyota Hybrid
  3. Are hybrids capable of awd
Odaberite

Mogu li Hibridi imati pogon na sve kotače (AWD)?

PITAJTE TOYOTU HIBRID
toyota hybrid

Hybrid AWD za vožnju u svim uvjetima

Iako većina hibrida ima pogon na prednje kotače, sada postoje i Toyotini Hibridi s pogonom na sve kotače – ili 4x4 – u ponudi, za one koji trebaju automobile s dodatnim terenskim sposobnostima ili mogućnošću vožnje u svim vremenskim uvjetima. Novi RAV4 Hybrid i Prius AWD za 2019. su opremljeni naprednim sustavom AWD-i koji je konstruiran tako da daje puno snažnije performanse u otežanim uvjetima i sigurno upravljanje na skliskom kolniku.

Povrh kombinacije Toyotinog hibridnog motora i elektromotora koji pogone prednje kotače, modeli kao što je RAV4 Hybrid AWD ima i drugi elektromotor smješten straga za pogon stražnjih kotača. Takva konfiguracija omogućava raspodjelu do 30% okretnog momenta na stražnje kotače radi osiguravanja dobrog prianjanja i prijenosa snage prilikom pokretanja iz mjesta na mekanim i skliskim podlogama.

Pitate li se i dalje mogu li hibridi imati pogon na sve kotače? Dalje u tekstu pronađite odgovore na učestala pitanja o hibridima ili pronađite najbolji hibrid za sebe u našoj ponudi.

x

POVEZANA PITANJA

Pronađite hibrid koji vam najviše odgovara