Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

AYGO u novom specijalnom izdanju

x-pure

Nova čisto bijela boja karoserije s kontrastnim srebrnim detaljima i jedinstvenim unutarnjim uređenjem.

  • Nova obilježja vanjštine zahvaljujući čisto bijeloj boji karoserije s kontrastnim srebrnim detaljima i jedinstvenim unutarnjim uređenjem
  • Više od 10 dijelova na automobilu može se s lakoćom zamijeniti, čak i nakon višegodišnjeg korištenja
  • Upotpunjuje ponudu modela AYGO s 3 serijske razine opreme i s 3 specijalna izdanja
Još od njegovog lansiranja, AYGO je ostavio značajan utisak u najmanjem segmentu na tržištu sa svojim upadljivim izgledom i pametnim personaliziranim rješenjima, koja kupcima omogućuju da slože svoj AYGO u jedinstvenom stilu.
Više od 10 dijelova na automobilu može se s lakoćom zamijeniti istovjetnim opcijama u drugim bojama ili čak potpuno drukčijim dizajnom pojedinog elementa – unutar određenog vremena korištenja automobila, a čak i nakon nekoliko godina.
/
Raznovrsnost jedinstvenih dizajnerskih elemenata je sada još više naglašena novim specijalnim izdanjem x-pure, koje će se zasigurno svidjeti kupcima u potrazi za suptilnim promjenama na automobilu.
x-pure kombinira novu čisto bijelu boju karoserije s kontrastnim srebrnim detaljima za karakterističnu prednju x-masku, prednje blatobrane i stražnji branik. Također koristi jedinstvene 15“ naplatke koji stižu u bijeloj boji i s čisto bijelim zaštitnim kapicama.
Unutrašnjost slijedi istu dizajnersku filozofiju umetaka u bijeloj boji za središnju konzolu i prostor oko ručice mjenjača, dok su ventilacijski otvori završeni u čisto bijelom  izdanju. Instrumenti su uređeni u crnoj boji, a završetak ručice mjenjača u kromu.
S novim x-pure modelom, AYGO se nudi u čak 3 standardna serijska izdanja: x, x-play i x-wave – te u 3 specijalna izdanja : x-cite, x-clusiv i konačno x-pure, čime se svakako ističe u segmentu po bogatoj i raznovrsnoj ponudi.
S navedenim specijalnim izdanjima stvorenim kako bi istaknuli bogate mogućnosti personalizacije modela AYGO, kupci zainteresirani za još veće mogućnosti personalizacije mogu s lakoćom kreirati vlastiti model AYGO kroz izbor između dvije opcije vanjskog i dvije opcije unutarnjeg uređenja.
Prodaja modela AYGO x-pure je već počela. Za cijene i detalje opreme preuzmite cjenik ili kontaktirajte ovlaštenog partnera Toyote.
 
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.