Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi E-novosti Sastavite svoju Toyotu Moja Toyota

Toyota Off Road Show

Daruvar

U sklopu turneje Hibridnih dana po čitavoj Hrvatskoj te uz sve veći interes u Toyota vozila, organizirali smo Toyota Off Road Show u Daruvaru, gdje smo okupljenima omogućili isprobati najnovije hibridne modele i neprikosnovenog vladara terena - dizelski RAV4, uz gotovo čitavu izloženu ponudu Toyote.

Bio je to jedan od onih dana koji kao da su stvoreni za idealni izlet u prirodu, a upravo tako se i doimao Toyotin Off Road Show organiziran u prekrasnom ambijentu Izletišta Ivanković, poznatijeg pod imenom 'Kod Francuza', u okolici Daruvara.
Žuboreći potok hladne izvorske vode, miris pečenja, žamor ljudi i potraga za mjestom više u hladu - zaista idilični prizor koji savršeno označava da je ljeto stiglo. No i velike vrućine nisu umanjile interes za gotovo potpuno izloženom ponudom Toyote toga dana, štoviše kako smo uz konvencionalnu ponudu svim zainteresiranim osobama omogućili isprobati najnovije hibridne modele i dizelski RAV4.
Hibridni modeli Aurisa i Yarisa krasili su ulaz na imanje 'Kod Francuza' te na prvu izazivali veliki interes okupljenih. Izuzetno mala potrošnja u gradskim uvjetima i na otvorenoj cesti, nedostižna pouzdanost i ugođaj u vožnji, mali troškovi održava te dugo jamstvo – kroz razgovor s ljudima, a posebice nakon testnih vožnji razbijeni su svi mitovi oko hibrida.
Bio Još veći interes izazvao je RAV4, naročito uz informaciju kako hibridni model poznatog Toyotinog SUV-a stiže krajem ove godine, s hibridnim 4x4 pogonom, manjim brojkama potrošnje u gradu od ekvivalentnog dizelaša, a još većom izlaznom snagom i svim prednostima koje inače stižu s Toyotinim hibridima.
No, i u dizelskom izdanju koje smo omogućili za testne vožnje, stvorio se red čekanja. Sposobnost automobila u svim uvjetima – na cesti ili terenu – kao i velika praktičnost kabine te prostranost s bogatom opremom i konkurentnom cijenom, aduti koji su rijetke ostavili ravnodušnima.

Toyota je tijekom godina prepoznata po svojoj pouzdanosti i kvaliteti, a najbolji dokaz tome je Corolla iz 1985. godine.

Među ostalim izloženim modelima Toyote, okupljeni su mogli dobiti sve informacije o novoj Corolli – prostranoj kompaktnoj limuzini sa štedljivim motorima i najboljom cijenom u klasi, simpatičnom urbanom Aygu s nenadmašnim mogućnostima personalizacije, koji je ujedno dostupan u prikladnom kabrio izdanju u targa stilu, te novom Versu - prostranom monovolumenu  koji je savršen izbor za svaku obitelj.
Na kraju, u duhu minulih vremena, ali opet kao najbolji dokaz Toyotine kvalitete i pouzdanosti, poslužila je Corolla pete generacije, proizvedena daleke 1985. godine. Japanski odltimer i danas vjerno služi svoju prvu vlasnicu, umirovljenu učiteljicu iz Daruvara koja ovom prilikom nije mogla propustiti Toyota Off Road Show te mogućnost da pokaže iskrenu ljubav prema japanskoj marci i prema automobilu koji ju kroz 30 godina nije ostavio na cjedilu.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.