Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota Off Road Show

Daruvar

U sklopu turneje Hibridnih dana po čitavoj Hrvatskoj te uz sve veći interes u Toyota vozila, organizirali smo Toyota Off Road Show u Daruvaru, gdje smo okupljenima omogućili isprobati najnovije hibridne modele i neprikosnovenog vladara terena - dizelski RAV4, uz gotovo čitavu izloženu ponudu Toyote.

Bio je to jedan od onih dana koji kao da su stvoreni za idealni izlet u prirodu, a upravo tako se i doimao Toyotin Off Road Show organiziran u prekrasnom ambijentu Izletišta Ivanković, poznatijeg pod imenom 'Kod Francuza', u okolici Daruvara.
Žuboreći potok hladne izvorske vode, miris pečenja, žamor ljudi i potraga za mjestom više u hladu - zaista idilični prizor koji savršeno označava da je ljeto stiglo. No i velike vrućine nisu umanjile interes za gotovo potpuno izloženom ponudom Toyote toga dana, štoviše kako smo uz konvencionalnu ponudu svim zainteresiranim osobama omogućili isprobati najnovije hibridne modele i dizelski RAV4.
Hibridni modeli Aurisa i Yarisa krasili su ulaz na imanje 'Kod Francuza' te na prvu izazivali veliki interes okupljenih. Izuzetno mala potrošnja u gradskim uvjetima i na otvorenoj cesti, nedostižna pouzdanost i ugođaj u vožnji, mali troškovi održava te dugo jamstvo – kroz razgovor s ljudima, a posebice nakon testnih vožnji razbijeni su svi mitovi oko hibrida.
Bio Još veći interes izazvao je RAV4, naročito uz informaciju kako hibridni model poznatog Toyotinog SUV-a stiže krajem ove godine, s hibridnim 4x4 pogonom, manjim brojkama potrošnje u gradu od ekvivalentnog dizelaša, a još većom izlaznom snagom i svim prednostima koje inače stižu s Toyotinim hibridima.
No, i u dizelskom izdanju koje smo omogućili za testne vožnje, stvorio se red čekanja. Sposobnost automobila u svim uvjetima – na cesti ili terenu – kao i velika praktičnost kabine te prostranost s bogatom opremom i konkurentnom cijenom, aduti koji su rijetke ostavili ravnodušnima.

Toyota je tijekom godina prepoznata po svojoj pouzdanosti i kvaliteti, a najbolji dokaz tome je Corolla iz 1985. godine.

Među ostalim izloženim modelima Toyote, okupljeni su mogli dobiti sve informacije o novoj Corolli – prostranoj kompaktnoj limuzini sa štedljivim motorima i najboljom cijenom u klasi, simpatičnom urbanom Aygu s nenadmašnim mogućnostima personalizacije, koji je ujedno dostupan u prikladnom kabrio izdanju u targa stilu, te novom Versu - prostranom monovolumenu  koji je savršen izbor za svaku obitelj.
Na kraju, u duhu minulih vremena, ali opet kao najbolji dokaz Toyotine kvalitete i pouzdanosti, poslužila je Corolla pete generacije, proizvedena daleke 1985. godine. Japanski odltimer i danas vjerno služi svoju prvu vlasnicu, umirovljenu učiteljicu iz Daruvara koja ovom prilikom nije mogla propustiti Toyota Off Road Show te mogućnost da pokaže iskrenu ljubav prema japanskoj marci i prema automobilu koji ju kroz 30 godina nije ostavio na cjedilu.

Pročitajte više o Toyota hibridima

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK