Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Tražimo Auris s najviše

prijeđenih km

Osvojite vikend s novim Aurisom.

Toyota razvija vozila u skladu s najvišim standardima kvalitete i pouzdanosti. Kvaliteta je način života. Želimo da se u Vašem vozilu osjećate samouvjereno i vjerujemo da ste prošli mnogo kilometara i da su iza vas brojna putovanja i zanimljive avanture s Vašom omiljenom Toyotom. Auris je na našem tržištu predstavljen 2007. godine i do sada ima mnoštvo zadovoljnih vlasnika.
Pošto smo poznati po tome da s Toyotom možete bezbrižno prijeći tisuće i tisuće kilometara, pozivamo vas da sudjelujete u natječaju, jer tražimo vlasnika / vlasnicu Toyote Auris s najviše prijeđenih kilometara.
Ima li vaš Toyota Auris iza sebe mnoštvo izleta, službenih putovanja i avantura? Pošaljite nam informaciju koliko prijeđenih kilometara ima vaš Auris. Snimite nekoliko fotografija i kratku izjavu o vašem vozilu. Pošaljite nam zanimljivu dogodovštinu, pjesmu ili video o vašem Aurisu. Najzanimljivije priče ćemo objaviti na našim stranicama i društvenim mrežama, a pobjednika čeka iznenađenje.
Natječaj traje do 11. lipnja, a 14. lipnja ćemo objaviti pobjednika na našim stranicama i društvenim mrežama. Budite među prvima i osvojite vikend s novim Aurisom.

Saznajte više

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK