Debi Toyota GR Supra koncept vozila

na Gran Turismo Sport™

Nakon svjetske premijere u Ženevi prošlog mjeseca, Toyota GR Supra koncept vozilo sada je dostupno i u Gran Turismo Sport™, ekskluzivno na PlayStation®4.

Sa stražnjim pogonom, GR Supra koncept vozilo usklađeno je sa Gran Touring Endurance pravilima. Namjenski prilagođen dizajn, vizualno će vas očarati, a da bi se postigla rigidnost i lakoća, korišteni su najsuvremeniji kompozitni materijali.

Svaki detalj ovog konceptnog vozila precizno je dizajniran za igru, od efektnog eksterijera do kokpita fokusiranog na takmičenje, čime se igračima pruža nevjerojatan doživljaj i mogućnost pomicanja automobila do krajnjih granica na virtualnim stazama igre.

Razvijena od strane Polyphony Digital Inc. i predstavljena po prvi put prije 20 godina, Gran Turismo serija postala je važna stvar za fanove širom sveta. Sa travanjskim update-om, Toyota GR Supra koncept vozilo pridružit će se sve većoj listi Toyotinih putničkih i trkačkih automobila iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uključujući i legendarne automobile kao što su Toyota 2000GT, električni hibrid trke 24 sata Le Mansa TS050 Hybrid i jedan od omiljenih Toyota Supra A80 – prethodnik Toyotinog posljednjeg koncepta.

/

GR Supra koncept vozilo oživljava nasljeđe jednog od najpoznatijih Toyotinih automobila. Naziv „Supra“ ukazuje na snagu, performans i rukovanje, ono što je u prethodnih četvrt stoljeća

Kao potpuno sportski automobil, Toyota Supra izgradio je reputaciju impresivnog performera na putu i automobila koji osvaja na trkačkoj stazi, dominirajući sa japanskom vrhunskom GT trkačkom serijom i osvajajući legije fanova.

Predstavljanjem ovog konceptnog automobila prošlog mjeseca, Toyota je pokazala svoju ambiciju da ponovo vrati jednog od legendarnih sportskih automobila, trenutno u fazi razvoja, uskoro spremnog za predstavljanje, kako je potvrđeno u Ženevi od strane Dr Johan Van Zyl, predsjednika i izvršnog direktora Toyoto Motor Europe.

Više informacija na: Gran-turismo.com

Saznajte više o Toyoti

Pobjeda u Kini za TOYOTA GAZOO Racing Pobjeda u Kini za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing je dominirao na 6 sati Šangaja i osvojio svoju četvrtu pobjedu u FIA Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. godine na dan obilježen razočaranjima. Toyotina vizija budućnosti u Parizu Toyotina vizija budućnosti u Parizu Za nekoliko tjedana slijedi Mondial de l'Automobile u Parizu, gdje će Toyota s medijima i posjetiteljima podijeliti svoju viziju budućnosti, te mobilnosti koja nam već za nekoliko mjeseci stiže na prometnice. Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.