Toyota Hilux

'Invincible 50'

Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'.

  • Izložbeni automobil 'Invincible 50' slavi 50 godina svjetske dominacije u prodaji
  • Odražava rastuće tržište vozila dvostruke namjene
  • Dorađeni dizajnerski vanjski i unutrašnji detalji

Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'.

Po prvi put predstavljen 1968., a godinu dana kasnije širom Europe, legendarni Toyota Hilux je najslavniji pick-up na svijetu; trenutno se prodaje u 180 zemalja i područja širom svijeta. Do danas je ostvario ukupnu globalnu prodaju od preko 18 milijuna komada.

/

Slavan zbog svoje kvalitete, trajnosti i pouzdanosti (Quality, Durability, Reliability - QDR), nezaustavljivi Hilux stalno iznova dokazuje svoju nepobjedivost osvojivši sjeverni pol, islandske vulkane i Antarktik te osvojivši postolja na utrci Dakar Rally Raid.

Izložbeni automobil Hilux 'Invincible 50' ocrtava rastuće tržište vozila dvostruke namjene u segmentu pick-upova. U njemu se ocrtava reputacija koju uživa u cijelom svijetu zbog svoje čvrstoće i QDR uz niz razrađenih dodataka koji ne samo da ga čine trenutačno prepoznatljivim kao vozilo posebne serije, nego su idealno prilagođeni za široku primjenu u poslovnim i zabavnim aktivnostima.

Izvana se vozilo odlikuje cjevastim kavezom u mat crnoj boji, crnom prednjom zaštitom donjeg postroja i crnim oblogama luka kotača u kojima su smješteni jedinstveni mat crni aluminijski naplatci od 18“ na koje su postavljene gume All Terrain proizvođača BFGoodrich, koji isporučuje trkaće gume za Toyotine predstavnike u utrci Dakar - Hilux i Land Cruiser.

/

U unutrašnjosti ovaj Toyotin pick-up se odlikuje plastičnom oblogom tovarnog sanduka i velikom kutijom za alat, posebnim letvicama pragova vrata, tepisima i kožnatom ručicom parkirne kočnice.

Ocrtavajući njegovu sposobnost zadovoljavanja rastućih potreba kupaca pick-upova za korištenje takvog vozila za poslovne potrebe, slobodno vrijeme, kao i za obje namjene, očekuje se da će europska prodaja Hiluxa premašiti 40.600 vozila u 2017. godini i tako nadmašiti trenutnu rekordnu prodaju od 40.104 iz 2007. godine.

Saznajte više o Toyoti

2017 TOYOTA Five Continents Drive 2017 TOYOTA Five Continents Drive Izlazak na cestu radi proizvodnje sve boljih automobila Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak i 23. srpnja u 11:11 po moskovskom vremenu sletio u blizini gradića Bonnie Rock u Australiji.