Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Integra Dundović najbolji Toyota salon/servis

u Hrvatskoj

Nagrađeni za predanost i brigu o kupcima, Toyota nagradom "Ichiban".

Direktor tvrtke Integra Dundović g. Hrvoje Dundović preuzima nagradu od dr. Van Zyl predsjednika Toyote Motor Europe
  • 2300 Toyota trgovaca konkuriralo je za „Ichiban“ – Toyotinu nagradu zadovoljstva kupaca
  • ukupno 45 nagrada je uručeno trgovcima sa 34 tržišta, u znak priznanja za svoje izuzetne performanse kako u prodaji tako i u postprodaji
  • najuspješniji u svojim državama nagrađeni za predanost filozofiji „kupac je uvijek na 1 mjestu“, dio Toyotinog DNA
Toyota Motor Europe (TME) objavila je pobjednike europske nagrade u programu „Ichiban“ 2014, Toyotina europska nagrada zadovoljnih stranaka, tijekom događaja održanog u Madridu, Španjolska. Program ocjenjivanja obuhvatio je oko 2.300 europskih trgovaca čija je izvedba ocjenjivana prema zahtjevnim kriterijima.
"Kupac je uvijek na 1 mjestu" fokus je Integre Dundović što je osiguralo da osječka tvrtka ostvari najbolji rezultat za usluge u prodaje i servisiranja Toyota vozila, pružene u Hrvatskoj u 2014 godini.
"Ichiban" je japanska riječ posuđena iz "Okyakusama Ichiban" što znači "Kupac je Prvi", a „Ichiban" znači "prvi" ili "broj jedan". Od početka podjele TME godišnjih Ichiban nagrada u 2007. godini, zadovoljstvo kupaca Toyota trgovaca poboljšana je za oko 52,4% u prodaji i 47,4% u postprodaji, prema internom istraživanju zadovoljstva Toyota kupaca koje se provodi u Europi.
Obraćajući se na ceremoniji, dr. Van Zyl, predsjednik i izvršni direktor tvrtke TME je rekao: "Mi smo, kroz posao, u svakodnevnoj komunikaciji s ljudima. Moramo razumjeti naše kupce, imati prave sustave i alate na mjestu prodaje, ali što je najvažnije imati pravo razmišljanje kroz cijelu organizaciju. Konkurencija može kopirati naše proizvode, može kopirati procese, ali ne mogu tako lako kopirati naš način razmišljanja – Kupac je na prvom mjestu."

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK