Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Rotus Novosel najbolji Toyota salon i servis u Hrvatskoj

nagrađen Toyota nagradom "Ichiban 2016"

Toyota Motor Europe (TME) objavila je tko su pobjednici nagradnog programa "Ichiban" 2016., odnosno tko su saloni i servisi koji su po preporukama kupaca najbolji u Europi.

Filozofija: „kupac je uvijek na 1. mjestu“ glavni je fokus Toyotina rada i dio kompanijskog DNK.
Najboljima u primjeni ovoga načela uručeno je 46 nagrada, u znak priznanja za izuzetan doprinos zadovoljstvu kupaca u području prodaje i servisa. Ove je godine održana 10. Ichiban svečanost, te je tom prilikom predstavljen zaokret od praćenja kriterija  ''zadovoljstva kupaca'' ka kategoriji ''Kupac preporuča''; na ovaj način kompanija odmiče od cilja da se zadovolje potrebe i očekivanja kupaca, ka želji da se pruža iznimno iskustvo, zbog kojega će kupac poželjeti preporučiti Toyota partnera. 
Ovaj novi način razmišljanja i djelovanja kombinira visoku razinu empatije i beskompromisan način svakodnevnog rada, koji je drugačiji u kontaktu sa svakim kupcem.
2.300 europskih trgovaca ocijenjeno je u konkurenciji za nagradu preporuke kupca, te na osnovu njihovih poslovnih rezultata.
Govoreći na svečanosti dodjele, Dr. van Zyl, predsjednik i izvršni direktor TME, rekao je: "želimo biti - ne samo broj 1 u srcima i umovima naših kupaca – već želimo da je Kupac biti broj jedan u srcima i mislima svakog zaposlenog u svim našim prodajno-servisnim centrima. Preporuka Kupca nije statistička vježba, niti igra brojeva - riječ je o povezivanju s našim kupcima, i o stvaranju bliskog odnosa s njima."
Rotus Novosel je za izvrsnu uslugu nagrađen preporukama svojih kupaca i korisnika servisa, svega godinu dana nakon otvorenja novoga prodajno servisnoga centra. Čestitamo timu Rotus Novosel na osvojenoj nagradi i velikom priznanju njihova svakodnevnog rada. G. Tomislav Novosel, direktor tvrtke Rotus Novosel d.o.o.  preuzeo je nagradu Ichiban 2016. od dr. Van Zyl predsjednika Toyote Motor Europe.
"Ichiban" je japanska riječ posuđena iz fraze "Okyakusama Ichiban" što znači "Kupac je Prvi", a „Ichiban" znači "prvi" ili "broj jedan".

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK