Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Nova Corolla

predstavlja prestižniji dizajn i naprednu sigurnosnu tehnologiju

Trenutno dostupna u više od 150 zemalja svijeta i predstavlja oko 20% Toyotine globalne prodaje, nova Corolla i dalje ostaje najpopularniji model u ponudi japanskog proizvođača.

  • Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi
  • Prestižniji vanjski dizajn
  • Toyota Safety Sense tehnologija stiže kao dio serijske opreme (od paketa Luna)
Osvježena Corolla sada uvodi novi i napredniji vanjski izgled. Prednji kraj je u potpunosti redizajniran kako bi naglasio široki stav vozila i prestižniji dizajn, koji je savršeno poprimio Toyotinu „Under Priority and Keen Look“ dizajnersku filozofiju.
Ističe se prednja maska s novim LED svjetlima, uključujući i nova LED dnevna svjetla te drukčiji prednji branik s većim otvorom za zrak.
Sa strane, ručke na vratima su sada prekrivene kromiranim završetkom, na taj način ističući glavnu dizajnersku liniju koja se proteže čitavom dužinom automobila. Na izbor su također dostupni novi 16'' i 17'' aluminijski naplatci.
Stražnji kraj je također uređen adaptacijom novih LED dnevnih svjetala i brojnih kromiranih detalja kako bi se naglasila širina automobila.
Nova Corolla je dostupna s izborom od čak 9 boja karoserije, od čega su 3 posve nove: Platinom Bronze, Tokyo Red i Earth Bronze.
Predstavljena kao dio serijske opreme (od paketa Luna) duž čitave ponude, Toyota Safety Sense tehnologija značajno pridonosi izbjegavanju ili umanjenju posljedica prometnih nesreća, zahvaljujući korištenju sustava lasera i kamere koji su montirani na vrhu vjetrobrana.
Toyota Safety Sense uključuje Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara, Sustav prepoznavanja prometnih znakova, Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake i Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala.
Besplatno isprobajte Toyotu

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK