Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota Prius+

dizajnirana za još veći užitak vožnje

Promjene koje nam donosi novi Toyota Prius+ podižu kvalitetu iskustva vožnje na višu razinu. Pionir monovolumena C-segmenta - prvi hibrid na svijetu sa sedam sjedala - dobio je izmjene na kontinuirano-promjenjivom mjenjaču, čime je osigurano tiše i linearno ubrzanje.

  • Hibridni monovolumen donosi poboljšani CVT mjenjač za tiše i ugodnije ubrzanje
  • Najnovija generacija Toyota Touch 2 multimedijskog sustava
  • Toyota Touch 2 with Go isporučuje se uz tri godine besplatnog ažuriranja
Toyotini inženjeri su uspjeli zadržati performanse ubrzanja uz smanjenje okretaja motora za oko 1.000 okretaja, koristeći više električne energije kao potporu radu 1,8-litrenog VVT-i Atkinsonovog benzinskog motora. Rezultat je opuštenija, glađa i tiša vožnja, još više ističući prepoznatljivo mirnu i intuitivnu vožnju Toyotine hibridne tehnologije.
Karakteristično mirno okruženje unutar kabine dodatno je poboljšano nizom zvučnih izolacija dodanih u okvire vrata, donje bočne dijelove i stražnja vrata, središnju konzolu i platformu vozila. Ujedno je dodan i prigušivač zvuka.
Korištenjem kompaktne litij-ionske hibridne baterije koja se nalazi između prednjih sjedala, Prius+ je u mogućnosti pružiti prostranost za do sedmero putnika i isporučiti iznimnu učinkovitost Toyotine hibridne tehnologije uz emisiju CO2 do 95* g/km i potrošnju goriva od 4,1 l/100 km u kombiniranom ciklusu vožnje.
Prius+ je jedan od osam Toyotinih hibridnih i plug-in modela dostupnih u Europi, koji zadovoljavaju zahtjeve širokog spektra kupaca.
Dosljedno Toyotinoj predanosti kontinuiranom poboljšanju, Toyota Touch 2 multimedijski sustav u Priusu+ je nadograđen na najnoviju 2016. verziju, predstavljenu na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi. Koristeći isti, središnje montiran zaslon osjetljiv na dodir, omogućeno je još jednostavnije i intuitivnije korištenje novodizajniranim izbornikom, kako za cjelokupni sustav, tako i za navigacijske funkcije (ako je odabrana). Olakšano je i spajanje na online portal za korisnike My Toyota.
Toyota Touch 2 with Go paket obogaćen je s tri godine besplatnog ažuriranja karti i povezivanja na brojne online usluge** (uz opciju produljenja na dodatne dvije godine). To omogućuje planiranje točnih ruta uz podršku širokog raspona aplikacija koje pružaju informacije o prometu, parkiranju, vremenu i cijenama goriva u realnom vremenu.
Toyotin sustav omogućuje korisnicima povezivanje sa brojnim online alatima, uključujući Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha i Twitter.
4.2’’ TFT zaslon u boji s više informacija na kućištu instrumenata, dizajniran je za jasnu komunikaciju podataka o stanju vozila, uz najmanje ometanja vozača. Zaslon sada uključuje i početnu sliku ključa koji označava da je vozilo spremno za uključivanje, kao i upozorenje kada je aktivirana blokada upravljača.
Prius + biti će dostupan u Hrvatskoj od sredine ljeta 2016, u sedam vanjskih boja, uključujući i novu nijansu za 2016. godinu, Black Blue.

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK