Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Prius s milijun

kilometara

Pouzdanost Toyotinih hibrida već je godinama dokazivana kroz brojna nezavisna priznanja struke i ocjene kupaca, čime je ova ekološki napredna tehnologija kroz 20 godina s razlogom prvi i najpopularniji odabir kada su u pitanju EKO vozila. U prilog tome ide i Prius s milijun kilometara.

Kako bolje dokazati pouzdanost nekog vozila nego korištenjem za potrebe taxi usluga.
Ti automobili u kratkom periodu od svega par mjeseci najčešće odrade godišnju kilometražu prosječnog vozača, čime ne iznenađuje podatak da se upravo najviše taksista u velikim europskim i svjetskim gradovima odlučuje upravo za Toyotine hibride – zbog iznimno malih troškova održavanja, potrošnje goriva te jednostavnosti i ugode u vožnji, a još više zbog pouzdanosti.
/
Tako su i u Hrvatskoj taksisti koji koriste Priuse, odradili s istima više od 300.000 kilometara bez ikakvih kvarova i potrebama za vanserijskom servisnom intervencijom na hibridnom sustavu, osim standardnih potrošnih dijelova.

Video

S druge strane, rekorder po pitanju kilometraže i ujedno najbolji dokaz pouzdanosti Toyotine hibridne tehnologije stiže iz Austrije, gdje je taksist i vlasnik Priusa druge generacije odvozio čak milijun kilometara – bez ikakvog kvara na pogonskom sustavu s originalnom baterijom!
Takva kilometraža je impresivna za svaki automobil, a još više za ekološko vozilo s naprednom tehnologijom koje se najbolje dokazalo u uvjetima taksi službe.
Bez kvačila i ostalih potrošnih mehaničkih dijelova koji stižu s konvencionalnim automobilima, Prius ima daleko manje pokretnih dijelova, učinkovitiji motor i dokazani hibridni sustav što je rezultat sada već 18 godina razvijanja i postojanja tog modela na tržištu, čime je s razlogom najpopularniji hibrid na svijetu.

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK