Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota je ponovno najuspješnija marka u

TÜV izvještaju za 2016.

14 Toyota modela zauzela su pozicije među prvih 10 u raznim kategorijama.

  • 14 Toyota modela zauzela su pozicije među prvih 10 u raznim kategorijama.
  • Toyota Prius zauzima drugo mjesto u dvije starosne kategorije.
  • Jaka dominacija u kategoriji vozila od 10 do 11 godina s dokazanom nenadmašnom pouzdanosti starih automobila.
Službeno je - Toyota je najpouzdanija marka u Njemačkoj: s ukupno 14 zauzetih pozicija među prvih 10 rangiranih, japanska marka slavi kao veliki pobjednik u TÜV izvještaju za 2016. Od navedenih 14 čak u 7 rangiranja Toyota je zauzela mjesto među prvih pet u različitim starosnim kategorijama. Baš kao i prethodnih godina, modeli su pokazali svega par negativnih osobina prilikom opće kontrole.
Prius je jedan od najpouzdanijih automobila na cesti, zauzimajući drugo mjesto u obje kategorije od šest do sedam godina i od osam do devet godina. Hibridni pionir je u dobrom društvu u obje starosne kategorije: Auris i Yaris zauzimaju peto i šesto mjesto u kategoriji od šest do sedam godina starosti vozila.
U kategoriji od osam do devet godina, odličan rezultat marke dodatno je poboljšan s Corollom Verso na četvrtoj poziciji, RAV-om 4 na šestok, Yarisom na sedmoj i Corollom na desetoj poziciji.
U kategoriji od deset do jedanaest godina starosti vozila, Toyota je također pokazala da starost vozila nije prepreka pouzdanosti zauzevši s pet modela rang među prvih sedam. Corolla Verso i RAV4 zauzeli su drugo i treće mjesto, nakon njih slijede Avensis na broju četiri. Šestu i sedmu poziciju zauzeli su Corolla i Yaris.
Među novijim vozilima Toyota je zabilježila još jedan vrhunski rezultat s Yarisom koji je rangiran kao deveti u kategoriji vozila od dvije do tri godine starosti.
Kako bi kreirali TÜV izvješće, ispitivači i stručni časopis "Auto Bild" uključuje devet milijuna općih kontrola na 233 modela vozila. Ovogodišnja rang lista daje vrijedne smjernice za kupce novih i rabljenih vozila. TÜV izvješće objavljeno u petak, 6. studenoga.

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK