Toyota i Lexus

na Zagreb Auto Show 2018.
Toyota – lider hibridne tehnologije

Toyota kao lider u razvoju i implementaciji hibridne tehnologije na ovogodišnjem će sajmu pokazati da ima hibrid za svakoga, predstavljajući ponudu svojih hibridnih modela. Uz Toyotine hibridne modele C-HR, Yaris, RAV4, Auris, Prius i Prius Plug-in, predstavit ćemo i prvi puta u Hrvatskoj novi Toyota Land Cruiser.

Najsretniji posjetitelj koji ispuni kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri osvojit će Toyota Yaris hibrid.

Toyotin globalni projekt - Mobilnost za sve

Tijekom Zagreb Auto Showa predstavit ćemo Toyotinu globalnu posvećenost izrastanja u kompaniju ljudskog kretanja i snažno partnerstvo s Hrvatskim paraolimpijskim odborom. Toyotin je cilj osiguravanje mobilnosti svima.

Mobilnost je kroz Konvenciju o pravima osoba s invaliditetom uvrštena kao osnovno ljudsko pravo i preduvjet za ostvarivanje kvalitetnijeg i samostalnijeg življenja osoba s invaliditetom. „Mobilnost za sve“ jest sintagma koja promovira, u prvom redu univerzalni dizajn a potom i razumnu prilagodbu ukazujući da je ono što je prilagođeno osobama s invaliditetom pristupačno svima.

Pozivamo vas da 12.4. u 10:00 sati, u paviljonu 5 prisustvujete panel diskusiji na kojem će se predstaviti mobilnost kao uži i širi pojam a potom i prikazati preduvjeti urbane i ruralne pristupačnosti s posebnim osvrtom na ulogu osobnog automobila, kao i stvarni problemi s mobilnošću s kojima se osobe s invaliditetom susreću svakoga dana. Svoja osobna iskustva prenijet će i naši nagrađivani sportaši s invaliditetom. Nakon panela pozivamo Vas na probnu vožnju Auris TS hibrid prilagođenog za osobe s invaliditetom.

Panelisti su:
Marica Mirić, koordinatorica projekata SOIH
Mirela Šikoronja Ivančin, stručna tajnica Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom
Anđela Mužinić, osvajačica srebrne paraolimpijske medalje u stolnom tenisu
Helena Dretar Karić, osvajačica srebrne paraolimpijske medalje u stolnom tenisu
Luka Dobrinić, glavni trener Dine Sokolovića, osvajača zlatne paraolimpijske medalje
Dario Maravić, kondicijski trener Dine Sokolovića, osvajača zlatne paraolimpijske medalje

Toyota Auris hibrid prilagođen za osobe s invaliditetom biti će dostupan za probne vožnje u srijedu, četvrtak i petak tijekom trajanja sajma, od 10 do 12 sati na poligonu OP –ISTOK.

Lexus – 3 hrvatske premijere

Na ovogodišnjem sajmu Lexus predstavlja 3 hrvatske premijere.

Novi Lexus LS, perjanica Lexus modela, posljedica je petogodišnjeg razvoja i mijenja luksuznu limuzinu u potpuno novi oblik umjetnosti. Vozilo je potpuno preoblikovano, pružajući vrhunsko upravljanje i izvrsne performanse bez ugrožavanja udobnosti i luksuza.

Sportski coupe Lexus RC ima izvrsne performanse i smion oblik koji privlači poglede. Kratki razmak i kruto podvozje pružaju izuzetno lako rukovanje, stabilnost i agilnost.

Novi Lexus LC je automobil koji će oduševiti sva osjetila. Lexus LC nije samo 2 + 2 coupe koji će vas očarati prekrasnom estetikom. Kreirao ga je tim od 4000 dizajnera, inženjera i tehničara, pa stoga nudi doista iznimno iskustvo u vožnji.

Nagrade za posjetitelje

Toyota je i ove godine pripremila zabavni i edukativni sadržaj kao i dnevne nagradne igre za svoje posjetitelje. Svakoga dana posjetitelji će moći stvoriti vlastite zabavne fotografije a najkreativniji će se odvesti na vikend iz snova u Toyoti. U subotu tijekom dana posjetitelje će nasmijati ali i podučiti o hibridnoj tehnologiji ekipa iz Studija smijeha.

Pridružite nam se, zabavite se i među prvima otkrijte sve naše ponude.

Saznajte više o Toyoti

WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota Motor Corporation sklopile su petogodišnji sporazum sa ciljem ubrzanog globalnog prijelaza na održivost. Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati. Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnologiju, trkaće automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emitira samo vodu! Toyota nagrađuje najbolje trgovce Toyota nagrađuje najbolje trgovce Futura auto iz Varaždina jedan je od najboljih u Europi