Toyota i Lexus

na Zagreb Auto Show 2018.
Toyota – lider hibridne tehnologije

Toyota kao lider u razvoju i implementaciji hibridne tehnologije na ovogodišnjem će sajmu pokazati da ima hibrid za svakoga, predstavljajući ponudu svojih hibridnih modela. Uz Toyotine hibridne modele C-HR, Yaris, RAV4, Auris, Prius i Prius Plug-in, predstavit ćemo i prvi puta u Hrvatskoj novi Toyota Land Cruiser.

Najsretniji posjetitelj koji ispuni kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri osvojit će Toyota Yaris hibrid.

Toyotin globalni projekt - Mobilnost za sve

Tijekom Zagreb Auto Showa predstavit ćemo Toyotinu globalnu posvećenost izrastanja u kompaniju ljudskog kretanja i snažno partnerstvo s Hrvatskim paraolimpijskim odborom. Toyotin je cilj osiguravanje mobilnosti svima.

Mobilnost je kroz Konvenciju o pravima osoba s invaliditetom uvrštena kao osnovno ljudsko pravo i preduvjet za ostvarivanje kvalitetnijeg i samostalnijeg življenja osoba s invaliditetom. „Mobilnost za sve“ jest sintagma koja promovira, u prvom redu univerzalni dizajn a potom i razumnu prilagodbu ukazujući da je ono što je prilagođeno osobama s invaliditetom pristupačno svima.

Pozivamo vas da 12.4. u 10:00 sati, u paviljonu 5 prisustvujete panel diskusiji na kojem će se predstaviti mobilnost kao uži i širi pojam a potom i prikazati preduvjeti urbane i ruralne pristupačnosti s posebnim osvrtom na ulogu osobnog automobila, kao i stvarni problemi s mobilnošću s kojima se osobe s invaliditetom susreću svakoga dana. Svoja osobna iskustva prenijet će i naši nagrađivani sportaši s invaliditetom. Nakon panela pozivamo Vas na probnu vožnju Auris TS hibrid prilagođenog za osobe s invaliditetom.

Panelisti su:
Marica Mirić, koordinatorica projekata SOIH
Mirela Šikoronja Ivančin, stručna tajnica Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom
Anđela Mužinić, osvajačica srebrne paraolimpijske medalje u stolnom tenisu
Helena Dretar Karić, osvajačica srebrne paraolimpijske medalje u stolnom tenisu
Luka Dobrinić, glavni trener Dine Sokolovića, osvajača zlatne paraolimpijske medalje
Dario Maravić, kondicijski trener Dine Sokolovića, osvajača zlatne paraolimpijske medalje

Toyota Auris hibrid prilagođen za osobe s invaliditetom biti će dostupan za probne vožnje u srijedu, četvrtak i petak tijekom trajanja sajma, od 10 do 12 sati na poligonu OP –ISTOK.

Lexus – 3 hrvatske premijere

Na ovogodišnjem sajmu Lexus predstavlja 3 hrvatske premijere.

Novi Lexus LS, perjanica Lexus modela, posljedica je petogodišnjeg razvoja i mijenja luksuznu limuzinu u potpuno novi oblik umjetnosti. Vozilo je potpuno preoblikovano, pružajući vrhunsko upravljanje i izvrsne performanse bez ugrožavanja udobnosti i luksuza.

Sportski coupe Lexus RC ima izvrsne performanse i smion oblik koji privlači poglede. Kratki razmak i kruto podvozje pružaju izuzetno lako rukovanje, stabilnost i agilnost.

Novi Lexus LC je automobil koji će oduševiti sva osjetila. Lexus LC nije samo 2 + 2 coupe koji će vas očarati prekrasnom estetikom. Kreirao ga je tim od 4000 dizajnera, inženjera i tehničara, pa stoga nudi doista iznimno iskustvo u vožnji.

Nagrade za posjetitelje

Toyota je i ove godine pripremila zabavni i edukativni sadržaj kao i dnevne nagradne igre za svoje posjetitelje. Svakoga dana posjetitelji će moći stvoriti vlastite zabavne fotografije a najkreativniji će se odvesti na vikend iz snova u Toyoti. U subotu tijekom dana posjetitelje će nasmijati ali i podučiti o hibridnoj tehnologiji ekipa iz Studija smijeha.

Pridružite nam se, zabavite se i među prvima otkrijte sve naše ponude.

Saznajte više o Toyoti

Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati. Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnologiju, trkaće automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emitira samo vodu! Toyota osvojila vrh kao najbolja marka prema Which? istraživanju pouzdanosti automobila Toyota osvojila vrh kao najbolja marka prema Which? istraživanju pouzdanosti automobila Toyota je izbila na vodeće mjesto najvećih marki u zadnjem istraživanju pouzdanosti automobila prema Which? Toyota predstavlja novi dizajn marke u cjelokupnoj svojoj komunikaciji Toyota predstavlja novi dizajn marke u cjelokupnoj svojoj komunikaciji Toyota predstavlja novi dizajn marke u Cjelokupnoj svojoj komunikaciji
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.