1. Discover Toyota
  2. Beyond
  3. Experience
Odaberite

Napredna tehnologija

Naša tehnologija poboljšava živote, omogućuje sigurnost, brine se o okolišu i stvara budućnost bez emisija. To nam je razmišljanje u krvi otkad pamtimo. U tom smo duhu dizajnirali svoje prvo vozilo. Na ceste smo poslali prvo serijski proizvedeno hibridno vozilo, a kasnije i na vodikove gorive članke. Neprestano osmišljavamo najmoderniju tehnologiju koja se brine za sigurnost svih sudionika u prometu i ekološki je prihvatljiva. Naši hibridi uštedjeli su tisuće tona emisija. Naši sigurnosni sustavi spriječili su brojne nesreće. Naši su automobili usrećili milijune ljudi.

Hybrid electric i Plug-in hybrid electric

Prošli smo dug put od legendarne Toyote Prius, prvog hibridnog vozila u masovnoj proizvodnju u svijetu. Stručnost stečena tijekom 25 godina dovela je na današnje ceste milijune hibrida. Ti hibridi visokih performansi mogu voziti na električnu energiju i do 70% vremena, bez ikakvih emisija, a u narednim ćemo godinama svjedočiti daljnjem napretku.
Saznajte više

Toyota serije bZ

Toyotina serija bZ skupina je baterijskih električnih modela sljedeće generacije, koji idu dalje od nulte emisije. Prvi od tih potpuno električnih automobila sadrži i druge inovacije, poput elektroničkog upravljača i punjenja baterije putem solarnih panela.
Saznajte više

Pogon na vodikove gorivne članke

Toyota na području pogona na vodik ima vlastitu legendu, a to je model Mirai. Radi se o prvom automobilu na vodik u masovnoj proizvodnji u svijetu, a već je dogurao i do druge generacije. Mirai je jedini automobil koji je već otišao dalje od nulte emisije. Vozilo ispušta isključivo čistu vodu, a osim što nema emisija tijekom vožnje Mirai i čisti zrak.

Vizija nulte stope nezgoda

Nakon poznatih sigurnosnih funkcija koje su dostupne u svim Toyotama, sigurnosni koncept širimo i na tehnologiju autonomne vožnje. Počinje sa sustavom T-Mate, odnosno čitavim nizom senzora koji okružuju vozilo, uvijek su na oprezu i čuvaju vam leđa. Povrh toga, stalno težimo daljnjem razvoju te tehnologije. Misija nam je spriječiti ozljede i smrtne ishode uslijed prometnih nezgoda.

T-Mate

Pod nazivom T-Mate predstavljamo niz povezanih funkcija koje surađuju i paze na sve što se oko vas događa. Od inteligentnog senzora razdaljine od podloge (Intelligent Clearance Sonar) do sustava za pomoć pri parkiranju Parking Assist, od panoramskog monitora (Panoramic View Monitor) do sustava zaštite prije sudara (Pre-Collision System), osjećat ćete se kao da ste u društvu prijatelja koji vas usmjerava i pazi na vas.
Saznajte više

THUMS

Toyota je kreirala napredan digitalni softver za analizu učinaka različitih vrsta sudara na ljudsko tijelo. Cilj nam je i dalje smanjivati mogućnosti nastanka štetnih posljedica. Vrijednost sustava THUMS toliko je značajna da smo ga podijelili sa svim proizvođačima automobila kako bi što veći broj ljudi imao koristi od ove tehnologije.

LQ

Nazivamo ga automobilom koji vam uzvraća ljubav. Toyota LQ koristi umjetnu inteligenciju, pa je sposobna reagirati na vaše raspoloženje u vožnji, aktivirati umirujuću rasvjetu ako ste nervozni ili prilagoditi rasvjetu kako biste ostali budni u slučaju da pokazujete znakove umora. LQ je usto sposoban prepoznavati opasnosti na cesti ispred vozila s ciljem izbjegavanja nezgoda.

Za vas stvaramo bezbrižnost

Uslugama koje pružamo kupcima naših automobila omogućujemo potporu u svim segmentima kupnje i održavanja, bez dodatnih briga.
Saznajte više

Omogućujemo mobilnost za sve

Mobilnost je demokratsko pravo svih ljudi. Naši proizvodi i usluge čine je stvarnom.
Saznajte više