NADAHNJUJEMO
SVIJET DA SE KREĆE

Kao Globalni partner za mobilnost Olimpijskih i Paraolimpijskih igara vjerujemo da, kada se krećemo,
možemo postići nemoguće.

/

"Pod ovom olimpijskom i paraolimpijskom zastavom, želimo ojačati moć sporta da ujedinjuje ljude. "

AKIO TOYODA

Predsjednik, Toyota Motor Corporation

TOYOTINO OPREDJELJENJE

Svim smo srcem posvećeni oslobađanju ljudskog potencijala kroz moć kretanja, zbog čega smo ponosni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara.Igre su najveća svjetska proslava kretanja. Tu shvaćamo istinsku moć sporta - sport nas može potaknuti, nadahnuti i, najvažnije, ujediniti. A, kao Globalni partner za mobilnost Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, dijelimo tu viziju da nadahnemo ljude da se nastave truditi - i nakon prolaska kroz ciljnu crtu, i nakon što dosegnu ono što je za njih nemoguće.

U nastojanju da približimo duh sporta u sve kutove svijeta, surađujemo s Međunarodnim olimpijskim odborom i Međunarodnim paraolimpijskim odborom kako bismo pomogli svima onima koji streme postati olimpijci i paraolimpijci da ispune svoje snove bez obzira na okolnosti.

/

ANDREA ESKAU

Njemačka vozačica ručnog bicikla, paraolimpijska biatlonka i skijašica trkačica. Već nekoliko sezona Toyota partnerski podupire njemačku četverostruku zlatnu olimpijku Andreu Eskau kako bi izradili bicikl od ugljičnih vlakana po mjeri za Paraolimpijske igre i sjedeće skije za Zimske paraolimpijske igre. Andrea se rodila s odlučnošću i porivom da bude šampionka, i ushićeni smo što igramo malu ulogu na njenom uzbudljivom putovanju paraolimpijke.
/

TYRONE PILLAY

Južnoafrički paraolimpijski bacač kugle i Toyotin zaposlenik. Ponosni smo i zbog toga što navijamo za našeg Tyronea Pillaya, Toyotinog tehničkog specijalista iz Durbana u Južnoj Africi, koji se natječe i u bacanju kugle. Tyrone je rođen s oštećenjem stopala, ali nikada nije dozvolio da ga to uspori ili zaustavi na putu do zvijezda. S ponosom smo Tyroneu dodijelili nagradu Toyota Global President’s Award 2017. godine za njegova izuzetna postignuća i timski rad na Paraolimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

/
/
PARA ATLETIKA Tatyana je osvajačica 17 paraolimpijskih medalja – a, tek joj je 28 godina. Rođena s dijagnozom spina bifida, krenula u život iz ruskog sirotišta, Tatyana danas iskušava granice mogućeg, jedno po jedno natjecanje.
/
PLIVANJE Natječući se kao plivač za Olimpijski izbjeglički tim, Rami Anis trenira kako bi ostvario svoj olimpijski cilj 2020. godine. Čak i nakon što je rat poharao njegov rodni grad Aleppo u Siriji, Rami je nastavio svoje olimpijsko putovanje, pokazujući svijetu svoju ustrajnost.
/
/
/
ATLETIKA Američko-nigerijska trkačica Seun Adigun natjecala se na 100 metara s preponama za SAD 2012. godine, a sada želi voziti bob na nigerijsku reprezentaciju.
/
MARATON Iako su se estonske sestre Leila, Liina i Lily kvalificirale pojedinačno, bile su prve identične trojke koje su se zajedno natjecale na Olimpijskim igrama.
/
Toyota započinje testiranje autonomne vožnje na javnim gradskim cestama u Europi Toyota započinje testiranje autonomne vožnje na javnim gradskim cestama u Europi Bruxelles, 11. srpnja 2019. – Toyota Motor Europe (TME) objavljuje da započinje automatiziranu vožnju (AD) na javnim cestama u Europi. AYGO FUN ROOF AYGO FUN ROOF U Toyota ponudu stiglo je ljetno osvježenje, AYGO FUN ROOF otvoreni krov za više sunca Toyota i hrvatski olimpijski odbor  započeli suradnju Toyota i hrvatski olimpijski odbor započeli suradnju Na svečanoj konferenciji za medije održanoj u zagrebačkom hotelu WESTIN najavljen je početak suradnje Toyote i Hrvatskog olimpijskog odbora. Dramatična dvostruka pobjeda za TOYOTA GAZOO Racing Dramatična dvostruka pobjeda za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing je pobijedila na 87. utrci 24 sata Le Mansa postigavši dvostruku pobjedu na stazi Circuit de la Sarthe, nakon dramatičnog završnog sata sezone 2018./2019. FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC).
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK