Bolja budućnost već danas

Na Toyotinom štandu na sajmu u Ženevi 2016.

Sa snježnim planinama i jezerom koje oduzima dah u pozadini, sajam automobila u Ženevi pravo osvježenje za sve zaljubljenike u automobile, odvija se jednom godišnje kako bi zadovoljilo njihovu žeđ za automobilima. Ove godine lijepa pozadina prelazi u drugi plan jer obožavatelji imaju priliku vidjeti kako Toyota donosi budućnost na ceste – a jedan automobil posebno plijeni svu pažnju: novi model Toyota C-HR!

Premijerno predstavljen model C-HR koji donosi promjene utjelovljuje sve što je potrebno da postane zaštitni znak jednog sajma automobila: dramatičan izgled, dinamičnost i poželjnost. Ali naš uzbudljiv „Coupé High Rider” nije jedini izložbeni primjerak koji plijeni poglede, prate ga brojne drugi uzbudljivi Toyota modeli, tu su i konceptni model KIKAI, model Mirai s revolucionarnim pogonom na gorive ćelije, novi marljivi Proace i neuništivi Hilux.

Čitajte dalje kako biste saznali u čemu će još posjetitelji uživati:

 
 
Vrijeme je za pomicanje ljestvice očekivanja


Potpuno novi C-HR predstavlja novo poglavlje za Toyotu. Njegov je izgled zapanjujući – ima profil coupé modela, ostavlja snažan dojam i prate ga elegantne linije – zapakiran u povišen putnički prostor kao na SUV modelima, a sve kako bi se stvorio dojam nove vrste automobila kakvom nema konkurencije. Dizajniran za ljude koji život žive punim plućima, C-HR se sa svojim dinamičnim iskustvom vožnje i suvremenim povišenim položajem vozača savršeno uklapa u moderne i aktivne živote – čak i dok miruje. Čitajte dalje kako biste pomakli ljestvicu očekivanja...

Budući da se radi o iskonski konceptnom automobilu, naši su dizajneri imali potpuno slobodu prikazati ljepotu sastavnih dijelova kao što su hladnjak, sustav upravljanja, kočnice, spremnici goriva i prednji ovjes – koji su obično skriveni od pogleda – izvana. S inovativnim rasporedom s tri sjedala u putničkom prostoru postavljajući vozača u samo središte akcije, preglednošću i sveobuhvatnom vidljivošću te hibridnim sustavom koji glatko radi KIKAI će se zasigurno svidjeti svima koji žele potpuno iskustvo u vožnji!

Toyota Kikai 2016
 
Ljepota nije samo izvana


Jeste li se ikada zapitali što se dešava ispod karoserije automobila tijekom vožnje? Ako jeste, sreća po vas; senzacionalni konceptni model KIKAI donosi unutarnje dorade vozila na površinu pokazujući svima kvalitetu izrade i mehaničke pokrete.

Budući da se radi o iskonski konceptnom automobilu, naši su dizajneri imali potpuno slobodu prikazati ljepotu sastavnih dijelova kao što su hladnjak, sustav upravljanja, kočnice, spremnici goriva i prednji ovjes – koji su obično skriveni od pogleda – izvana. S inovativnim rasporedom s tri sjedala u putničkom prostoru postavljajući vozača u samo središte akcije, preglednošću i sveobuhvatnom vidljivošću te hibridnim sustavom koji glatko radi KIKAI će se zasigurno svidjeti svima koji žele potpuno iskustvo u vožnji!

Toyota Mirai 2016
 
Mirai: Budućnost gorivih ćelija dostupna danas


Iznenađenja se nastavljaju na sajmu s revolucionarnim modelom Mirai. Toyota model na gorive ćelije stiže na ceste odabranih država, na novom putu ka inovacijama, uvelike nalik na model Prius koji je bio pionir hibridne tehnologije prije gotovo 20 godina.

Na početku nove ere automobila na gorive ćelije vodika Mirai nam omogućuje objedinjavanje svih saznanja o tehnologiji gorivih ćelija, a istodobno nam omogućuje da saznamo kako naši kupci doživljavaju to novo iskustvo. Budući da im omogućuje prelaženje otprilike 500 km bez emisija štetnih plinova, uz kratko 3 do 5-minutno zaustavljanje za nadopunu goriva i sa ispuštanjem samo vode kroz ispušnu cijev, Mirai bez sumnje dovodi budućnost u sadašnjost.

Toyota Hilux 2016
 
Snažan izvana, gladak iznutra


Kada stvari postanu teške, Hilux je jači! Na našem štandu mišiće pokazuje i potpuno novi model koji je još robusniji i sada još bolje opremljen za sve izazove zahvaljujući unaprijeđenoj šasiji, jačem teretnom prostoru i novom ovjesu koji uspješno svladava i najzahtjevnije uvjete na cesti, dok vi bezbrižno uživate u udobnosti kao da ste u SUV modelu.

Nova unutrašnjost iznimno je elegantna i izgleda primamljivo na kraju napornog dana. Izdržljivi i visokokvalitetni materijali u kombinaciji sa 7" dodirnim zaslonom multimedijalnog sustava te 4,2" TFT multi-informacijskim zaslonom u boji inovativni su detalji zbog kojih vam se čini da se nalazite u konvencionalnom automobilu, a dorađena linija 2,4 D-4D motora jeftinija je za vožnju, profinjenija i još snažnija.

Toyota Proace 2016
 
Pravi partner za svaki posao


Nakon radikalnog, inovativnog, revolucionarnog i robusnog dolazi i jedan pouzdani model – potpuno novi PROACE za one kojima je potreban vjeran i odan partner u svakom poslu..

U ponudi s ukupno 12 modela karoserije i kombinacija duljine – uključujući impresivno malen, ali sposoban PROACE Compact – novi proizvodni program kombi vozila vodeći je po pitanju veličine teretnog prostora, udobnosti u vožnji i opremljen brojnim inovativnim rješenjima za teret. Proizvodnom je programu pridružen i novi član, PROACE VERSO koji nastavlja dugi niz modela za prijevoz putnika iz tvrtke Toyota, a nudi prostranu, udobnu i fleksibilnu vožnju za do devet osoba te će sigurno zadovoljiti one koji žude za aktivnijim stilom života.

Više o zvijezdama Ženevskog sajma

Toyota i hrvatski olimpijski odbor  započeli suradnju Toyota i hrvatski olimpijski odbor započeli suradnju Na svečanoj konferenciji za medije održanoj u zagrebačkom hotelu WESTIN najavljen je početak suradnje Toyote i Hrvatskog olimpijskog odbora. Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoj neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoj neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Centar u Splitu Novi Toyota Centar u Splitu Svečano otvorenje novog Toyota prodajno servisnog centra ''Auto Čondić'' Novi Toyota RAV4 i Toyota Corolla osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota RAV4 i Toyota Corolla osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Toyota Corolla i RAV4 2019., su ostvarili najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK