Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Saharom u prolazu

s Toyotom RAV4

Pročitajte priču o Saši i Toyoti RAV4 koji su proputovali 2.000 km vrlo zahtjevnih terenskih dionica kroz Saharu, od Varaždina preko Maroka, Sahare, Malija, Mauritanije sve do Bamaka.

/
Kao jedna od dvije službene hravtske posade na 11. izdanju najvećeg je amatersko-humanitarnog relija na svijetu Budimpešta-Bamako 2016., sudjelovali smo Damir Filipović, Azur Dervišagić i ja, Saša Pjanić u vozilu Toyota RAV4. Posade, kojih je ovaj put bilo stotinjak, osim doživljaja prave oktanske pustolovine sa sobom dopremaju i pomoć u vidu sanitarnog materijala, higijenskih potrepštna, školskog pribora, odjeće, računala i lijekova te ih, prema itineraru dopremaju takoreći na kućni prag, po siromašnim i zabačenim selima Sahare i Sahela, kuda itinerar relija prolazi.

Cijelu je zamisao prije 11 godina pokrenuo mađarski poduzetnik, radijski dj i entuzijast Andrew G. Szabo.
toyota rav4
/
Naš tim zvao se My Life 4 Kids. Važno je još reći i da se reli vozio u 4 kategorije: touring, spirit (oldtimer), 4x4 offroad i race. Mi smo Toyotom prošli veći dio itinerara u kategoriji 4x4 offroad što znači da smo izvezli oko 2 000 km vrlo zahtjevnih terenskih dionica kroz Saharu u Mauritaniji i Maliju.

Možda Toyota RAV4 nije izbor nekog ozbiljnog ljubimca prave terenske vožnje no mi smo dokazali da ona i to prolazi.

U tijeku su pripreme za Budimpešta-Bamako 2018. koji se vozi kroz Senegal i Gambiju.
toyota rav4
Više o ovom nevjerojatnom pothvatu pročitajte ovde.
/

Saznajte više o Toyoti

Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju ukupne mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve. Toyota u New Yorku otkrila novi RAV4 Hibrid Toyota u New Yorku otkrila novi RAV4 Hibrid Potpuno novi RAV4 Hibrid s pogonom na sva 4 kotača (AWD) predstavlja novu razinu Toyotinog prepoznatljivog ugođaja u vožnji hibrida.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.