Nova Toyota Corolla TREK

od studenog u Hrvatskoj

• Dostupna uz 1,8 i 2,0 hibridni pogon
• Povišena podnica, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, zaštitne bočno obloge, te 17" alu naplatci
• 16 Corolla TREK vozila koristi se na svjetskoj turneji Trek-Segafredo teamova
• Početak prodaje u Hrvatskoj Studeni 2019!

Toyota Corolla TREK odgovor je na rastuću potražnju i popularnost robusnih automobila unutar Europskog C segmenta. Pravi je odabir za obitelji koje vode aktivan život te uživaju u putovanjima i hobijima na otvorenom pri čemu dolazi do izražaja njena za 20mm podignuta podnica.

U vanjskom dizajnu, ističe se specifični stil u detaljima koji su svojstveni crossover modelima, kao što su bočne zaštitne obloge na donjem dijelu vozila, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, prednja rešetka sa elementom pčelinjih saća, 17 " alu naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED prednja svjetla.

/

Corolla TREK dostupna je samo u karavanskoj izvedbi uz 1,8 ili 2,0 hibridnim motor. Unutrašnjost nove Corolle TREK sadrži tekstilne presvlake u dva tona, dekorativne elemente sa detaljem drveta te TREK logotip na stepenicama i stražnjim vratima.

Nova Corolla TREK opremljena je bogatom standardnom opremom, koja uključuje 7 "TFT zaslon sa prikazom u boji, te najnoviju verziju Toyota Safety Sense sustava aktivne i pasivne sigurnosti. Među njima ističemo sustav sigurnosti prije sudara s detekcijom biciklista danju, a pješaka i noću i danju, zatim adaptivna kontrola kretanja s automatskim stop i start funkcijom, pomoć pri praćenju vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova i inteligentna svjetla. Corolla TREK opremljena je 7'' TFT infotainment zaslonom.

/

Dolazak Corolle TREK u Hrvatsku očekujemo tijekom studenog 2019, te najavljujemo kako je sa lokalnim zastupnikom marke TREK, tvrtkom Rog Joma d.o.o. , dogovoren poseban poklon kupcima Corolle TREK, a riječ je o vaučeru kojim se ostvaruje 30% popusta na kupnju električnog bicikla i to modela Trek Dual Sport+.

Toyota Corolla TREK je rezultat suradnje između tvrtki Toyota i Trek Bicycle. Tim su partnerstvom udružene dvije kompanije koje imaju slične ekološke vrijednosti te im je cilj ponuditi komplementarna rješenja za mobilnost.
Zaključujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala sporazum s Trek Bicycle, pružajući Corolla TREK vozilo kao podršku tijekom europskih biciklističkih utrka Trek-Segafredo Teamova. Ukupno 16 Corolla TREK sa 2,0 hibridnim pogonom prati Trek-Segafredo teamove. Prvi javni nastup Toyota Corolla TREK bio je tijekom utrke "La Vuelta" koja je održana od 24. kolovoza do 15. rujna.

/

Trek-Segafredo ima dva profesionalna tima u svojoj strukturi:

• Trek-Segafredo muški team: UCI WorldTour muški cestovni biciklistički tim registriran u SAD-u, s 24 biciklista od 15 nacionalnosti koji se natječu diljem svijeta od siječnja do listopada, s više od 250 dana utrka svake sezone.

• Trek-Segafredo ženski team: to je najnoviji dodatak UCI ženski WorldTour, s 13 biciklistica iz 10 različitih država.

/
/

Saznajte više o Toyoti

Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš. Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš. Za Corollu Hybrid započinje uzbudljivo novo razdoblje. Izgrađene na revolucionarnoj novoj Toyotinoj globalnoj arhitekturi (TNGA), Corolla u sve svoje tri izvedbe: limuzinska, 5 vrata i Touring Sports uvodi nove hibridne pogonske sklopove radi neodoljivog užitka u vožnji. Novi sedan se pridružuje obitelji Toyota Corolla Hybrid Novi sedan se pridružuje obitelji Toyota Corolla Hybrid Nakon predstavljanja izvedbe s 5 vrata na Salonu automobila u Ženevi 2018. godine, odnosno izvedbe Touring Sports na Pariškom salonu automobila kasnije ove godine, sedan je treća karoserijska izvedba koja čini ponudu 12. generacije Corolle. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju ukupne mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve.