Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid

puna je visoke tehnologije

Toyota Prius originalan je i svjetski priznat hibridni automobil, s tradicijom vodstva u visoko-tehnološkim inovacijama koja traje više od 20 godina.

• Tradicija tehnoloških inovacija i liderstva koja traje više od 20 godina
• 2019 Toyota Prius Plug-in Hybrid povećala je kapacitet putnika sa 4 na 5 sjedala
• Dodatak vanjskom izgledu je crna metalik boja i 17“ aluminijski naplatci

/

Toyota Prius originalan je i svjetski priznat hibridni automobil, s tradicijom vodstva u visoko-tehnološkim inovacijama koja traje više od 20 godina.
Plug-in verzija nudi kupcima dva automobila u jednom; sofisticiran i potpun hibridni pogon koji postiže izuzetno malu emisiju od 1,3 l/100km i 28g/km CO2 (WLTP ciklus) dok istovremeno pruža pravo, potpuno električno EV iskustvo u vožnji s EV koji ima doseg do 45km u svakodnevnim okolnostima s maksimalnom EV brzinom od 135 km/h.

Izuzetno mala emisija i posebne EV mogućnosti u vožnji koje nudi Prius Plug-in rezultat su vrhunskih tehnologija jedinstvenih u ponudi Toyota modela.
Prius Plug-in je opremljen s toplinskom pumpom koja koristi toplinu izvan automobila, što dovodi do povećanog stupnja efikasnosti u usporedbi s tradicionalnim grijačima koji generiraju toplinu iz motora ili za punjenje električnih grijača.
Uz to, prilikom punjenja, sustav grijanja baterija će zagrijati ćelije do efikasne radne temperature, što će omogućiti da se i snaga baterije i efikasnost održavaju na nivou dovoljnom da se minimalizuju uticaj hladnog vremena na doseg prilikom vožnje EV.

/

Konačno, veliki solarni panel koji generira elektricitet za napajanje hibridnog sustava baterija još uvijek ostaje jedinstven u ovom segmentu. Ovisno u vremenskim uvjetima, solarno punjenje može povećati doseg do 5 km dnevno, što je jednako otprilike 1,000 km potpuno električne vožnje godišnje <200 dana/godina>. Od svog lansiranja u rujnu 2016 godine prodano je preko 1,700 Prius Plug-in hibrida sa solarnim panelom, što sada predstavlja otprilike 1,700,000 km godišnje generiranih suncem.

Novi Prius Plug-in Hybrid značajno je povećao funkcionalnost promjenom konfiguracije od dva stražnja sjedala na treće srednje sjedalo, koje donosi visoku razinu udobnosti sada uključenih pet sjedala za putnike.

Uz povećanje kapaciteta sjedenja, novi Prius Plug-in Hybrid podigao je na viši nivo i opremu s potpuno crnim detaljima unutrašnjosti koji su zamijenili postojeće bijele. Upotreba novih materijala također nudi osjećaj višeg nivoa kvalitete unutrašnjosti.
Pored svih ovih poboljšanja unutrašnjosti, vanjski izgled je također unaprjeđen. Novi Prius Plug-in Hybrid će biti dostupan u novoj metalik crnoj bolji ‘galaxy black’ i s novim 17“ aluminijskim naplatcima koje su u ponudi kao opcija.

/

Saznajte više o Toyoti

Prius koji je uzdrmao svijet Prius koji je uzdrmao svijet Kako je Toyota razvila prvi hibridni automobil u svijetu. Novi Prius - ponovno rođenje pionira Novi Prius - ponovno rođenje pionira Na predstojećem IAA sajmu automobila u Frankfurtu novi Prius imat će svoje premijerno prikazivanje javnosti. Priča o Priusu Priča o Priusu Otkrijte priču o Priusu, prvom hibridu dostupnom za prodaju na širokom tržištu.