Nova Toyota PROACE CITY i
PROACE CITY VERSO

Spremna za posao

U Toyoti posebnu pažnju posvećujemo upravo vama, što je razlog zbog kojeg smo stvorili PROACE CITY i PROACE CITY VERSO. Oblikovani tako da ste vi u centru pažnje, okretni u vožnji i 100% spremni podržati vaše potrebe, a sve zahvaljujući iznenađujućim sposobnostima. Novi PROACE CITY, sve što očekujete od Toyota gospodarskog vozila.

Prijavite se kako biste saznali više

Proace City
Praktično i povezano, kako biste zadržali kontrolu

Praktičan, okretan i prilagodljiv, PROACE CITY je vaš savršeni poslovni partner. Uz mogućnost izbora dva ili tri prednja sjedala i stražnju klupu s tri mjesta na izvedbama s dvostrukom kabinom, PROACE CITY je konstruiran za kretanje, bez obzira na teret. Pametne funkcionalnosti kao što je sustav Smart Cargo može povećati zapreminu za 0,5 m³ dok je uz otvaranje krovnog poklopca moguće smjestiti i najduže terete. Uski prostori i gradske ulice nisu problem uz asimetrična stražnja vrata koja olakšavaju utovar.

/

Proace City Verso


Oblikovan za vas i vaše putnike

Toyota PROACE CITY VERSO je zadivljujuća. Uz praktičnost potpunog preklapanja suvozačevog sjedala u ravnu plohu radi prijevoza dugih tereta, mnoštvo pretinaca i mogućnost otvaranja stražnjeg stakla, praktična je koliko i udobna. Neka svjetlo kroz panoramski krov preplavi putničku kabinu dok slušate svoju omiljenu glazbu putem Apple CarPlay™ ili Android Auto™. (Ovisno o opremi).

/

Toyota Safety Sense

Proace City


Novi PROACE CITY, sve što očekujete od Toyota gospodarskog vozila.Prijavite se kako biste saznali više