Sportski auto godine u Hrvatskoj je Nova Toyota GR SUPRA

Toyota GR Supra osvojila je titulu najboljeg sportskog auta za 2020.godinu. Nagradu je Toyoti GR Supra dodijelila redakcija novinara i stručnih suradnika TV automagazina.

Titula najboljeg u kategoriji sportskih automobila na najbolji način obilježava izniman povratak Toyotina punokrvnog sportskog automobila, nakon gotovo 18 godina izbivanja iz prodaje. 5. generacija Toyotina legendarnog sportskog auta dokazuje da je model i dalje sportaš bez kompromisa, nastao na nasljeđu originalnog Toyota 2000GT te prethodnih generacija Supre koje su fascinirali golemi broj zaljubljenika u vožnju.

Toyota GR Supra sportaš je bez kompromisa koji nudi optimalnu ravnotežu između performansi i užitka u vožnji, zbog činjenice da ostvaruje idealan omjer raspodjele težine ( 50:50) čime smješta vozača u središte akcije.

Impresivan 3,0L motor sa 340 ks i 500Nm momenta, aktivni diferencijal, adaptabilni varijabilni ovjes i sportske kočnice jamstvo su istinske zabave u novoj generaciji kultnog Toyotinog sportaša sada odlikovanog I titulom Najboljeg sportskog auta u Hrvatskoj.

/

Saznajte više o Toyoti

Tänak i Toyota Yaris WRC pobijedili u Švedskoj Tänak i Toyota Yaris WRC pobijedili u Švedskoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team slavi svoju prvu pobjedu u sezoni 2019. u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju nakon što je Ott Tänak postigao dominantnu pobjedu u drugoj utrci, Reliju Švedska. Do krajnjih granica izdržljivosti. Toyota u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) Do krajnjih granica izdržljivosti. Toyota u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) Svjetsko prvenstvo u utrkama izdržljivosti nudi sve: Motore od 1.000 KS, najveće brzine od 330 km/h i strašne g-sile. Za TOYOTA GAZOO Racing, to je savršeno mjesto za razvoj naših hibrida sljedeće generacije. Live streaming utrke 24 sata Le Mansa Live streaming utrke 24 sata Le Mansa Utrku 24 sata Le Mansa moći ćete pratiti uživo s kamera postavljenih na dva Toyotina automobila TS050 Hibrid. Početak utrke, koja će trajati jedan cijeli dan, zakazan je za 16.06. u 15h. TOYOTA GAZOO Racing potvrđuje vozačku posadu: pridružuje se Fernando Alonso TOYOTA GAZOO Racing potvrđuje vozačku posadu: pridružuje se Fernando Alonso TOYOTA GAZOO Racing može potvrditi svoje vozače za sezonu 2018.-19. u FIS Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) i objaviti da se Fernando Alonso pridružio momčadi.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.