Nova Toyota C-HR Neon Lime

Powered by JBL

Od privlačnih obrisa do zadivljujućeg JBL audio sustava, nova Toyota C-HR Hybrid Neon Lime izgleda dojmljivo, zvuči predivno, a vozi se neodoljivo. Doista je poslastica za sva osjetila.

To nije sve. Uz 6-mjesečnu pretplatu na Deezer i niz besplatnih proizvoda JBL – od bežičnih slušalica do prijenosnog zvučnika – uživat ćete u vrhunskoj kvaliteti zvuka gdje god bili.

Svijetli stilom

Svojim oštrim rubovima i širokim, mišićavim stavom, Toyota C-HR je sama po sebi upečatljiv prizor. Ali, u odori Neon Lime, nova Toyota C-HR je jednostavno nezaboravna. Njena metalik boja u dva tona nalazi svoj kontrast u crnom krovu, pokrovima vanjskih retrovizora i pragovima vrata, dok mat crni aluminijski naplatci od 18“, elegantna LED glavna svjetla i upečatljiva stražnja svjetla oblikovana nalik bumerangu zaokružuju snažan nastup.

Vožnja na visokoj nozi

Uđite u novu Toyota C-HR Neon Lime i bit ćete dočekani toplom i srdačnom dobrodošlicom. Njena posebno oblikovana crna koža i obuhvaćajuća sjedala Alcantara® pružaju vrhunsku udobnost, dok vozačko mjesto, potpuno prilagođeno vozaču, uključuje dodirni zaslon od 8“ s najnovijim multimedijskim sustavom Toyota Touch® 2, koji omogućava pozive putem sustava Bluetooth®, streaming glazbe i internetske usluge u stvarnom vremenu, u pokretu.

Hibrid koji se nezamjetno sam puni

Nova Toyota C-HR Neon Lime se odlikuje našim naprednim, samopunjivim hibridnim sustavom. Njen učinkoviti 1,8-litarski benzinski motor radi djeluje usklađeno s elektromotorom kako bi pružio malu potrošnju goriva, malu emisiju CO2 uz odlične performanse. U programu za električni pogon, koji je sada raspoloživ češće i na duža razdoblja, uživat ćete u pogodnosti da do 50% vaših gradskih vožnji možete prijeći na bešumni električni pogon.


Vrhunski zvuk, powered by JBL

Posebno krojena snaga

Da bi postigao vrhunsku kvalitetu zvuka u klasi, posebno krojeni JBL audio sustav u Toyoti C-HR Neon Lime se posebno pripremio. Zato je tu 8-kanalno stereo pojačalo od 576 W i devet zvučnika.

Čišći zvuk

Toyota C-HR Neon Lime ima posebne visokotonske zvučnike za oštriji i čišći zvuk. Ovaj visokotonac raspršuje čisti zvuk po širokom području, a zahvaljujući svom jedinstvenom položaju, savršeno su „ugođeni“ s unutrašnjošću Toyote C-HR.

Precizno ugođena kvaliteta

Dva sklopa sa širokim raspršivanjem zvuka i dva sub-woofera se nalaze u prednjem dijelu Toyote C-HR Neon Lime, dok su straga dva zvučnika punog raspona i jedan sub-woofer od 19 cm u posebnom kućištu, što sve zajedno čini paket nalik na koncertnu dvoranu.

Zvučno putovanje od 360 stupnjeva

Kao vlasnik nove Toyote C-HR Neon Lime dobit ćete niz vrhunskih proizvoda JBL, kao i 6-mjesečnu pretplatu na Deezer, potpuno besplatno. Na taj način možete uživati u najbogatijem zvučnom iskustvu u i izvan vašeg automobila.

/

Slušalice JBL Endurance DIVE

Bežične sportske slušalice s ugrađenim MP3 uređajem

/

Slušalice JBL TUNE 600

Bežične slušalice s aktivnim isključivanjem buke

/

Zvučnik JBL Pulse 3

Prijenosni, vodootporni Bluetooth zvučnik sa zvukom 360º

/

Članstvo u JBL VIP Clubu

Budite informirani o najsvježijim vijestima o JBL-u i ekskluzivnim ponudama

Registrujte se

/

6-mjesečna pretplata na Deezer

Slušajte svoju glazbu, bez ograničenja. Bilo gdje, bilo kada.

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK