TOYOTA YARIS Challenge na 38. INA Buzetskim danima

TOYOTA YARIS Challenge od 13.-15.09. bio je gost na 38. INA Buzetskim danima, u okviru kojeg se i održava FIA Europsko prvenstvo na brdskim stazama.

Ove je godine nastupilo 270 vozila i vozača iz 13 zemalja u natjecateljskoj konkurenciji. U petak 13.09. TOYOTA YARIS Challenge se predstavio sa našim TOYOTA YARIS natjecateljskim i Safety car vozilom u društvu nove TOYOTA Supre na glavnom gradskom trgu.

Uz veliki broj gostiju koji su nas posjetili posebno su nas razveselili Buzetski prvašići koji su došli razgledati naša vozila a posebno ih je oduševila naša natjecateljska TOYOTA YARIS 1,5 VVT-i TYC edition koju su mogli detaljno razgledati, sjesti u trkaće sjedalo i obući trkaću zaštitnu kacigu.

Istoga dana u večernjim satima TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanje predstavljeno je svima nazočnima VIP zoni, gdje nas se posebno dojmila prezentaciju svjetski poznatog specijalista iz Pule dr. Stanislav Pehareca, koji je predstavio svoja zapažanja iz dugogodišnje suradnje sa popularnim F1 vozačima R.Barricheliom i M.Scumacherom.

U suboti i nedjelju 14.-15.09. u natjecateljskom dijelu programa TOYOTA YARIS SC edition odlično je obavila svoju ulogu službenog sigurnosnog vozila ( Safety Car ) na legendarnoj Buzetskoj brdskoj stazi dužine 5.001 metar. Natjecateljska TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition odradila je više od 10-tak promo vožnji najsretnijih i najbržih natjecatelja u nagradnoj igri na facebooku ovlaštenog Toyota trgovca za Istru, AOTO WILL iz Poreča.

Sva tri dana događanja, Toyota YARIS CHALLENGE i sve okupljene pratilo je prekrasno vrijeme. Više tisuća navijača stvorilo je nadaleko poznatu euforičnu atmosferu, posebice u legendarnim zonama i zavojima u Komušćici i Svim Svetima.

Saznajte više o Toyoti

Pobjeda na Finskom reliju Pobjeda na Finskom reliju Tänak i Toyota Yaris WRC osvojili su još jednu pobjedu u Finskoj Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju ukupne mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve. Svjetska premijera nove Toyota Yaris GR Sport, performansi nadahnutih Gazoo Racingom Svjetska premijera nove Toyota Yaris GR Sport, performansi nadahnutih Gazoo Racingom Nadahnut ekskluzivnim Yarisom GRMN, novi Yaris GR SPORT ima zacrtan cilj donijeti više užitka sportske vožnje u Toyotinu paletu malih automobila. Toyota Yaris Y20 u proslavu 20 godina Yarisa Toyota Yaris Y20 u proslavu 20 godina Yarisa Toyota odaje počast izvornom Yarisu uvodeći novu razinu opreme, Y20, u svoju paletu modela za 2019., označavajući 20. godišnjicu svog uspješnog modela u segmentu B koji je po prvi put bio prikazan na Salonu automobila u Parizu 1998
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.