TOYOTA YARIS Challenge na 38. INA Buzetskim danima

TOYOTA YARIS Challenge od 13.-15.09. bio je gost na 38. INA Buzetskim danima, u okviru kojeg se i održava FIA Europsko prvenstvo na brdskim stazama.

Ove je godine nastupilo 270 vozila i vozača iz 13 zemalja u natjecateljskoj konkurenciji. U petak 13.09. TOYOTA YARIS Challenge se predstavio sa našim TOYOTA YARIS natjecateljskim i Safety car vozilom u društvu nove TOYOTA Supre na glavnom gradskom trgu.

Uz veliki broj gostiju koji su nas posjetili posebno su nas razveselili Buzetski prvašići koji su došli razgledati naša vozila a posebno ih je oduševila naša natjecateljska TOYOTA YARIS 1,5 VVT-i TYC edition koju su mogli detaljno razgledati, sjesti u trkaće sjedalo i obući trkaću zaštitnu kacigu.

Istoga dana u večernjim satima TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanje predstavljeno je svima nazočnima VIP zoni, gdje nas se posebno dojmila prezentaciju svjetski poznatog specijalista iz Pule dr. Stanislav Pehareca, koji je predstavio svoja zapažanja iz dugogodišnje suradnje sa popularnim F1 vozačima R.Barricheliom i M.Scumacherom.

U suboti i nedjelju 14.-15.09. u natjecateljskom dijelu programa TOYOTA YARIS SC edition odlično je obavila svoju ulogu službenog sigurnosnog vozila ( Safety Car ) na legendarnoj Buzetskoj brdskoj stazi dužine 5.001 metar. Natjecateljska TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition odradila je više od 10-tak promo vožnji najsretnijih i najbržih natjecatelja u nagradnoj igri na facebooku ovlaštenog Toyota trgovca za Istru, AOTO WILL iz Poreča.

Sva tri dana događanja, Toyota YARIS CHALLENGE i sve okupljene pratilo je prekrasno vrijeme. Više tisuća navijača stvorilo je nadaleko poznatu euforičnu atmosferu, posebice u legendarnim zonama i zavojima u Komušćici i Svim Svetima.

Saznajte više o Toyoti

U Hrvatskoj proglašen Auto godine 2021. U Hrvatskoj proglašen Auto godine 2021. Toyota Yaris je Srebrni auto godine 2021. i Gradski auto godine 2021.!!! Potpuno nova Toyota Yaris Potpuno nova Toyota Yaris Stigla u Hrvatske Toyota salone  Toyoti nagrada SAFETYBEST  za najsigurniji element koji donosi Novi Yaris Toyoti nagrada SAFETYBEST za najsigurniji element koji donosi Novi Yaris AUTOBEST je Toyoti dodijelio nagradu SAFETYBEST 2020 kao rezultat razvoja i ugradnje središnjih zračnih jastuka u novi Yaris, po prvi put u automobil B segmenta u Europi. Toyota Gazoo Racing na Goodwood Speedweek Toyota Gazoo Racing na Goodwood Speedweek TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio dolazak više automobila i vozača na prvi Goodwood Speedweek, koji će se održati za vikend 16.-18. listopada na Goodwood Race Circuit u zapadnom Sussexu.