TOYOTA YARIS Challenge na 38. INA Buzetskim danima

TOYOTA YARIS Challenge od 13.-15.09. bio je gost na 38. INA Buzetskim danima, u okviru kojeg se i održava FIA Europsko prvenstvo na brdskim stazama.

Ove je godine nastupilo 270 vozila i vozača iz 13 zemalja u natjecateljskoj konkurenciji. U petak 13.09. TOYOTA YARIS Challenge se predstavio sa našim TOYOTA YARIS natjecateljskim i Safety car vozilom u društvu nove TOYOTA Supre na glavnom gradskom trgu.

Uz veliki broj gostiju koji su nas posjetili posebno su nas razveselili Buzetski prvašići koji su došli razgledati naša vozila a posebno ih je oduševila naša natjecateljska TOYOTA YARIS 1,5 VVT-i TYC edition koju su mogli detaljno razgledati, sjesti u trkaće sjedalo i obući trkaću zaštitnu kacigu.

Istoga dana u večernjim satima TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanje predstavljeno je svima nazočnima VIP zoni, gdje nas se posebno dojmila prezentaciju svjetski poznatog specijalista iz Pule dr. Stanislav Pehareca, koji je predstavio svoja zapažanja iz dugogodišnje suradnje sa popularnim F1 vozačima R.Barricheliom i M.Scumacherom.

U suboti i nedjelju 14.-15.09. u natjecateljskom dijelu programa TOYOTA YARIS SC edition odlično je obavila svoju ulogu službenog sigurnosnog vozila ( Safety Car ) na legendarnoj Buzetskoj brdskoj stazi dužine 5.001 metar. Natjecateljska TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition odradila je više od 10-tak promo vožnji najsretnijih i najbržih natjecatelja u nagradnoj igri na facebooku ovlaštenog Toyota trgovca za Istru, AOTO WILL iz Poreča.

Sva tri dana događanja, Toyota YARIS CHALLENGE i sve okupljene pratilo je prekrasno vrijeme. Više tisuća navijača stvorilo je nadaleko poznatu euforičnu atmosferu, posebice u legendarnim zonama i zavojima u Komušćici i Svim Svetima.

Saznajte više o Toyoti

Tänak je osvojio povijesnu prvu titulu s Toyotom Yaris WRC Tänak je osvojio povijesnu prvu titulu s Toyotom Yaris WRC TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team i njihov vozač Ott Tänak sa suvozačem Martinom Järveojom su ispisali povijest osiguravanjem svojih prvih titula u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju zahvaljujući zadivljujućem drugom mjestu na Španjolskom reliju. Toyota Yaris Challenge kup 2020. –  2022. Toyota Yaris Challenge kup 2020. – 2022. Još od 1957. godine Toyota je uspješan natjecatelj u području auto-moto sportova uključujući FIA World Rally prvenstvo (WRC) te Svjetsko prvenstvo izdržljivosti (WEC). Pobjeda na Finskom reliju Pobjeda na Finskom reliju Tänak i Toyota Yaris WRC osvojili su još jednu pobjedu u Finskoj Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju ukupne mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.