Zato što vjerujemo u „Bolje”

Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo: ona ograničava našu slobodu kretanja.

Ne znamo koliko dugo ova situacija može trajati. Ali vjerujemo da ako sada zajednički djelujemo, nemoguće postaje moguće i sutra možemo biti jači. Zato što vjerujemo u „Bolje”.

Zato molimo ljude da brinu jedni o drugima tako što će ostati razdvojeni jedni od drugih.

Iz tog smo razloga odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19. To uključuje privremeno zatvaranje svih Toyotinih proizvodnih pogona u Europi, što će se dogoditi u ponedjeljak, 23. ožujka.

Istovremeno, nećemo zaustaviti aktivnosti koje su važne za osiguranje mobilnosti gdje god je potrebna, kao što su aktivnosti dostave rezervnih dijelova na europska tržišta radi održavanja vozila u voznom stanju.

Temelj naše politike je, i nadalje, stavljanje sigurnosti zaposlenika na prvo mjesto prilikom razmatranja i donošenja odluka o poslovanju, u skladu s politikama i uputama lokalnih vlada. Poduzimamo mjere za sprečavanje širenja zaraze kao što je otkazivanje poslovnih putovanja koja nisu hitna, ovisno o odluci pojedinih podružnica.

Želimo iskoristiti ovu priliku kako bismo uputili riječi ohrabrenja i zahvale svim zdravstvenim radnicima koji svojim radom spašavaju zdravlje ljudi.

Više o Toyoti

Toyota i Lexus Custom Lease Toyota i Lexus Custom Lease Toyota Croatia d.o.o. pripremila je novi model financiranja vozila za svoje kupce na hrvatskom tržištu. Ukupni broj vozila opremljenih preventivnim sigurnosnim paketom “Toyota Safety Sense” premašio 10 milijuna Ukupni broj vozila opremljenih preventivnim sigurnosnim paketom “Toyota Safety Sense” premašio 10 milijuna Toyota City, Japan, 26. studenog, 2018. ―Toyota Motor Corporation (Toyota) danas objavljuje da je ukupni broj vozila u cijelom svijetu opremljenih sustavom Toyota Safety Sense (TSS), preventivnim sigurnosnim paketom koji je razvila sama Toyota, dosegnuo brojku od 10 milijuna, otprilike tri i pol godine nakon predstavljanja u ožujku 2015.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.