Zato što vjerujemo u „Bolje”

Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo: ona ograničava našu slobodu kretanja.

Ne znamo koliko dugo ova situacija može trajati. Ali vjerujemo da ako sada zajednički djelujemo, nemoguće postaje moguće i sutra možemo biti jači. Zato što vjerujemo u „Bolje”.

Zato molimo ljude da brinu jedni o drugima tako što će ostati razdvojeni jedni od drugih.

Iz tog smo razloga odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19. To uključuje privremeno zatvaranje svih Toyotinih proizvodnih pogona u Europi, što će se dogoditi u ponedjeljak, 23. ožujka.

Istovremeno, nećemo zaustaviti aktivnosti koje su važne za osiguranje mobilnosti gdje god je potrebna, kao što su aktivnosti dostave rezervnih dijelova na europska tržišta radi održavanja vozila u voznom stanju.

Temelj naše politike je, i nadalje, stavljanje sigurnosti zaposlenika na prvo mjesto prilikom razmatranja i donošenja odluka o poslovanju, u skladu s politikama i uputama lokalnih vlada. Poduzimamo mjere za sprečavanje širenja zaraze kao što je otkazivanje poslovnih putovanja koja nisu hitna, ovisno o odluci pojedinih podružnica.

Želimo iskoristiti ovu priliku kako bismo uputili riječi ohrabrenja i zahvale svim zdravstvenim radnicima koji svojim radom spašavaju zdravlje ljudi.

Više o Toyoti

Toyota i Lexus Custom Lease Toyota i Lexus Custom Lease Toyota Croatia d.o.o. pripremila je novi model financiranja vozila za svoje kupce na hrvatskom tržištu. Riječ je o Toyota Custom Lease, proizvodu koju uključuje financiranje vozila marki Toyota i Lexus kroz operativni leasing. Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako namjeravate voziti automobil nakon dužeg razdoblja neupotrebe, dobra je ideja provjeriti svoje vjetrobransko staklo prije nego što krenete u vožnju. ICHIBAN 2020.: Nagrađeni najbolji Toyota partneri u pružanju izvrsnosti i zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020.: Nagrađeni najbolji Toyota partneri u pružanju izvrsnosti i zadovoljstvu stranaka 45 pobjednika, Toyota partnera iz cijele Europe povezali su se digitalno u proslavi svojih postignuća Toyota i Lexus Custom Lease Toyota i Lexus Custom Lease Toyota Croatia d.o.o. pripremila je novi model financiranja vozila za svoje kupce na hrvatskom tržištu.