Obavijest o radu ovlaštenog Toyota salona i servisa Futura Auto d.o.o.

Obavještavamo sve stranke, korisnike usluga ovlaštenog Toyota salona i servisa Futura Auto d.o.o. iz Varaždina, Optujska ulica 169 da će centar biti zatvoren od 19.03.2020 – do 18.04. zbog mjera prevencija širenja virusa COVID-19, sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo i Stožera za civilnu zaštitu.

Sve stranke koje očekuju isporuku naručenih vozila, biti će obavještene o statusu vozila i mogućnosti isporuke.

Za hitne slučajeve strankama su na raspolaganju sljedeći kontakti:

Za prodaju 099/3332-980 Željko Žerjav

Za servis i rezervne dijelove 099/7691552 Dražen Šoković

www.futura-auto.hr

Saznajte više o Toyoti

Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19. Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19. Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo. Zato smo odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19 u Europi. Važna obavijest Važna obavijest Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenika nam je od iznimne važnosti, no svjesni smo i da je potreba za održavanjem vozila od iznimne važnosti za javnu sigurnost, stoga smo osigurali uvjete za pružanje usluge servisiranja vozila, maksimalno se pridržavajući mjera prevencije širenja virusa COVID-19, primljenih od nadležnih tijela.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.