NOVI


USKORO U SALONIMA

Kompaktni genij koji u sekundi osvaja grad


Novi Yaris spaja progresivnu hibridnu tehnologiju i upečatljivi izgled koji odmah odaje spremnost za kretanje, te je savršen u gradu, podjednako kao i na autocesti. Spreman je na sve, jer zašto stati kada možete biti prvi?

Prijavite se i među prvima isprobajte novi Yaris.


Dizajn koji vas pokreće

 
Dizajniran sa strašću, novi Yaris drzak je i istaknut. Njegova snažna kinetička energija i širok kompaktan stav obgrljuju cestu umirujućom snagom koja je u suprotnosti s njegovom okretnom i dinamičnom prirodom.

Prijavite se kako biste primali najnovije vijesti o Toyoti Yaris.


Obavještavajte me


Uživajte u putovanju

 
Novi Yaris nudi izbor od tri benzinska motora, 1,0 litarski 3-cilindarski i potpuno novi 1,5 litarski 3-cilindarski, dostupan i s hibridnim pogonom. Zahvaljujući velikom okretnom momentu, 1,5-litarski motor bez napora omogućava mirno, linearno ubrzanje, sjajan odziv i okretnost.


Hibrid, snaga elektrifikacije

 
Nadovezujući se na preko 20 godina iskustva, nova lagana litij-ionska baterija može pohraniti više snage, dok samopunjivi hibridni sustav može regenerirati više energije, pa ćete moći uživati provodeći do 80% vremena u vožnji na električni pogon u gradskoj vožnji.

Sigurnost u kretanju

Toyota vjeruje da je sigurnost pravo, zbog čega je novi Yaris najsigurniji Yaris ikada. Prepun je tehnologije, a serijska oprema uključuje napredne sustave za izbjegavanje sudara, sustav pomoći u upravljanju u nuždi, čitanje prometnih znakova i prilagodljivi tempomat, zajedno s otkrivanjem pješaka noću.


Usredotočen na vas

 
Novi Yaris postavlja nove temelje onoga što je moguće uz otvorenu i prostranu unutrašnjost, time što je vozač u središtu svega. Materijali mekani na dodir i kvalitetna završna obrada stvaraju ugodno okruženje koja je privlačno koliko i opuštajuće.


Nadahnuta tehnologija

 
Novi Yaris vas stavlja u žarište tehnologije. Uz nezamjetan dizajn i intuitivnu integraciju, možete uživati u povezivanju pametnog telefona uz pomoć Apple CarPlay i Android Auto. Virtualni zaslon prikazuje ključne podatke o vožnji i upozorenja na vjetrobranu izravno u vidnom polju vozača.

Više o Yarisu

U Hrvatskoj proglašen Auto godine 2021. U Hrvatskoj proglašen Auto godine 2021. Toyota Yaris je Srebrni auto godine 2021. i Gradski auto godine 2021.!!! Potpuno nova Toyota Yaris Potpuno nova Toyota Yaris Stigla u Hrvatske Toyota salone  Toyoti nagrada SAFETYBEST  za najsigurniji element koji donosi Novi Yaris Toyoti nagrada SAFETYBEST za najsigurniji element koji donosi Novi Yaris AUTOBEST je Toyoti dodijelio nagradu SAFETYBEST 2020 kao rezultat razvoja i ugradnje središnjih zračnih jastuka u novi Yaris, po prvi put u automobil B segmenta u Europi. Toyota Gazoo Racing na Goodwood Speedweek Toyota Gazoo Racing na Goodwood Speedweek TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio dolazak više automobila i vozača na prvi Goodwood Speedweek, koji će se održati za vikend 16.-18. listopada na Goodwood Race Circuit u zapadnom Sussexu.