Humanitarna kampanja podrške

ZajednoZaBoljeSutra

Pandemija koronavirusa zaustavila je svijet kakav smo do sada poznavali i promijenila naše dosadašnje živote. Socijalna izolacija je teška mjera koja nas je sve teško pogodila; posebno ranjive skupine i djecu, no ujedno je u svima nama probudila potrebu za solidarnosti i želju da više nego ikada budemo od pomoći potrebitima.

Sudjelovanjem u kampanji '' Zajedno za bolje sutra '' sa Hrvatskim Crvenim križom križa Hrvatske, Toyota Hrvatska je donirala 150 paketa osnovnih namirnica ljudima kojima je neophodna pomoć. Međutim, osim isporuke paketa sa hranom, željeli smo prenijeti poruke podrške. Željeli smo stvoriti osjećaj bliskosti i poručiti da unatoč našoj udaljenosti - ostajemo povezani i pomažemo jedni drugim. A pomoć i podrška se mogu pružiti na različite načine materijalno ili rječju podrške, no važno je pružiti ju onda kada je neophodno.

/
/

Uz podršku naših olimpijskih i paraolimpijskih reprezentativaca i vrhunskih sportaša: Kristijana Vincetića, Josipa Glasnovića, Ane Đerek, Ivana Mikulića, Šime Fantele i veleposlanice Japana u Hrvatskoj, Nj.E. Misako Kaji te Roberta Markta, izvršnog predsjednika Crvenog križa Hrvatske, #ZajednoZaBoljeSutra kampanja pozivala je da zainteresirani podijele svoje ohrabrujuće riječi kako bi nekome tako uljepšali dan.

Kao završetak ove inicijative, pripremili smo 150 poruka, te ih dostavili u Hrvatski Crveni križ, kako vi ih volonteri podijelili, zajedno sa paketima, obiteljima koje trebaju našu pomoć i koje će razveseliti ohrabrenje:

''Mi se i dalje pripremamo za sportske izazove jer odustajanje nije opcija. Taj paraolimpijski duh želim prenijeti i na vas da znate kako nas trud i volja mogu daleko dovesti. Ivan Katanušić je uz vas!''

''Mi nismo odustali pa nemojte ni vi. Čuvajmo jedni druge i pokažimo da smo zajedno jači. Kristijan Vincetić, hrvatski paraolimpijac.''

''Želim da osoba koja ovo čita u ovom danu nade ono najljepše ono najbolje, da ga učini sebi savršenim i da zna da uvijek ima netko tko ga čuva i prati na putu prema ostvarenju sna!''

/
/

Svijet se nije zaustavio.
Život ide dalje i zato budimo jedni drugima inspiracija za bolje sutra!

Hvala svima koji ste sudjelovali u kampanji - Zajedno za bolje sutra.
Vaša Toyota

/

Saznajte više o Toyoti

#ostanidoma - Toyota vam nudi različite mogućnosti zabave #ostanidoma - Toyota vam nudi različite mogućnosti zabave Hashtag #ostanidoma koji puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako izolaciju učiniti čim ugodnijom. Informacije i savjeti za Toyota vlasnike tokom COVID-19 pandemije Informacije i savjeti za Toyota vlasnike tokom COVID-19 pandemije Koronavirus je u društvo donio sasvim nove i neočekivane izazove. Unatoč tome što ostajemo doma, istovremeno ne možemo izbjeći vožnju automobilom zbog hitnih zadataka. Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19. Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19. Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo. Zato smo odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19 u Europi.