Toyota GR Supra A90 Edition

Specifikacije

Predstavljamo Toyotu GR Supra A90 Edition

Koristeći Premium specifikaciju opreme kao temelj uz jedinstvenu mat boju, dojmljive 19-inčne mat aluminijske naplatke i divne crvene kožnate presvlake, ekskluzivni A90 Edition je podjednako uzbudljiv za gledanje, kao što je za vožnju.

Ograničen na samo 90 automobila u Europi, A90 Edition slavi legendarno nasljeđe Supre – i početak prodaje nove kodne oznake pete generacije – u senzacionalnom stilu.

Nezaboravan završetak

Dramatičan, brižljivo osmišljen i elegantan, ovo je sportski automobil koji nikada neće proći nezapaženo. Završni pečat je ekskluzivna mat siva boja Storm zahvaljujući kojoj A90 Edition ostavlja nezaobravan dojam – u jurnjavi, kao i u mirovanju.

Skovan za zavoje

A90 Edition se diči zadivljujućim mat crnim aluminijskim naplatcima od 19“. Izuzetno čvrsti i lagani, što pridonosi upravljivosti, savršena su dopuna i ovako upečatljivom izgledu A90 Edition.

Ukoračite u crveno

Crvena sportska sjedala u kombinaciji kože i Alcantare, nadahnuta utrkama, pružaju izuzetan oslonac za tijelo, dok crvena koža na obruču upravljača i na vozačevim vratima upotpunjuje taj dojam. Nadograđujući Premium popis opreme, A90 Edition je doista jedinstveno mjesto za ulazak.

Specifikacije performansi

Snaga motora340 KS @ 5.000 - 6.500 okr/min
Okretni moment motora500 Nm @ 1.600 – 4.500 okr/min
Ubrzanje
(0-100km/h)
4,3 sekunde
Najveća brzina
(Elektronički ograničena)
250 km/h
Emisije CO2
(Mješovita vožnja, NEDC)
170 g/km

Više o TOYOTA GAZOO Racingu

Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan Predstavljena ograničena serija Toyote Yaris u zlatnoj boji ''Y20'' TOYOTA GAZOO Racing je osvojio Svjetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osvojio Svjetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao momčadsku titulu u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti nakon dramatične utrke Total 6 sati Spa-Francorchampsa održane u vrlo promjenljivim vremenskim uvjetima, u predzadnjoj utrci u sezoni 2018.-2019. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na nadolazećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Toyota Prius je nadmašila sve konkurente u istraživanju Auto Expressa Driver Power za 2019. godinu i odnijela zlatnu nagradu kao Novi automobil godine.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK