Toyota GR Supra A90 Edition

Specifikacije
Predstavljamo Toyotu GR Supra A90 Edition

Koristeći Premium specifikaciju opreme kao temelj uz jedinstvenu mat boju, dojmljive 19-inčne mat aluminijske naplatke i divne crvene kožnate presvlake, ekskluzivni A90 Edition je podjednako uzbudljiv za gledanje, kao što je za vožnju.

Ograničen na samo 90 automobila u Europi, A90 Edition slavi legendarno nasljeđe Supre – i početak prodaje nove kodne oznake pete generacije – u senzacionalnom stilu.

Nezaboravan završetak

Dramatičan, brižljivo osmišljen i elegantan, ovo je sportski automobil koji nikada neće proći nezapaženo. Završni pečat je ekskluzivna mat siva boja Storm zahvaljujući kojoj A90 Edition ostavlja nezaobravan dojam – u jurnjavi, kao i u mirovanju.

Skovan za zavoje

A90 Edition se diči zadivljujućim mat crnim aluminijskim naplatcima od 19“. Izuzetno čvrsti i lagani, što pridonosi upravljivosti, savršena su dopuna i ovako upečatljivom izgledu A90 Edition.

Ukoračite u crveno

Crvena sportska sjedala u kombinaciji kože i Alcantare, nadahnuta utrkama, pružaju izuzetan oslonac za tijelo, dok crvena koža na obruču upravljača i na vozačevim vratima upotpunjuje taj dojam. Nadograđujući Premium popis opreme, A90 Edition je doista jedinstveno mjesto za ulazak.

Specifikacije performansi

Snaga motora340 KS @ 5.000 - 6.500 okr/min
Okretni moment motora500 Nm @ 1.600 – 4.500 okr/min
Ubrzanje
(0-100km/h)
4,3 sekunde
Najveća brzina
(Elektronički ograničena)
250 km/h
Emisije CO2
(Mješovita vožnja, NEDC)
170 g/km

Toyota POBJEDA! POBJEDA! Posljednja etapa Dakara 2019 okončana je u Peruu, gdje su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux, ostvarili pobjedu povijesnog značaja za Toyotu. Fantastična  dvostruka pobjeda na stazi Fuji za  TOYOTA GAZOO Racing Fantastična dvostruka pobjeda na stazi Fuji za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing je oduševila strastvene domaće navijače ostvarivši u utrci 6 sati Fujija, četvrtoj utrci FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018./19. TOYOTA GAZOO RACING pobijedio u Le Mansu TOYOTA GAZOO RACING pobijedio u Le Mansu TOYOTA GAZOO Racing je pobijedio u 86. utrci 24 sata Le Mansa, ostvarivši povijesnu prvu pobjedu u svom 20. pokušaju. Dvostruka pobjeda u Spa za TOYOTA GAZOO Racing Dvostruka pobjeda u Spa za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing započela je sezonu 2018./19. FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) dvostrukom pobjedom u utrci Total 6 sati Spa-Francorchamps.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.