1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Yaris Cross Range

Nova Toyota Yaris Cross

Posebna pogodnost uz Toyota financiranje!

Kamo god vas život vodio, okrenite ga u željenom smjeru. Spajanjem odvažnog profinjenog izgleda s prostranom unutrašnjosti i dobrim pregledom ceste Yaris Cross nudi originalni i impresivni SUV stav koji se savršeno uklapa u urbanu i svaku drugu okolinu.

Možete birati između snažnog hibridnog sklopa i benzinskog motora s pametnim pogonom na sva četiri kotača, što vam zajedno daje još više povjerenja za vaše avanture.

Pogledajte svijet iz novog kuta. Jer sreća je stvar odluke!

LUNA 1,5 (85 KW / 116 KS)


REDOVNA CIJENA: 139.900 kn
MJESEČNA RATA: 1.080 kn uz Toyota financiranje

Iz Yaris Cross opreme Luna izdvajamo:
✔ Toyota Safety Sense 2® aktivni sigurnosni paket
✔ Toyota Touch 2 multimedijski zaslon s ekranom u boji osjetljivim na dodir od 17,8 cm
✔Automatski klima uređaj
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔Kombinirana LED stražnja svjetla

LUNA 1,5 Hybrid Electric (85 KW / 116 KS)


REDOVNA CIJENA: 164.900 kn
MJESEČNA RATA: 1.252 kn uz Toyota financiranje

Iz Yaris Cross Hybrid Electric opreme Luna izdvajamo:
✔ Hibridni pogon dostupan za preko 50% vaše gradske vožnje na struju i bezstupanjski automatski mjenjač u cijeni vozila
✔ Toyota Safety Sense 2® aktivni sigurnosni paket
✔ Toyota Touch 2 multimedijski zaslon s ekranom u boji osjetljivim na dodir od 17,8 cm
✔ Automatski klima uređaj
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ Kombinirana LED stražnja svjetla

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*

To može samo Toyota!

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,36%. Period financiranja je 84 mjeseca, učešće iznosi 20,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 26,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, te se plaća u HRK.

Yaris Cross Petrol:
Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju: U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 130.887,51 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 26.177,50 HRK, iznos financiranja je 104.710,01 HRK.

Yaris Cross Hybrid:
Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju: U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 156.634,39 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 31.326,88 HRK, iznos financiranja je 125.307,51 HRK.

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 84 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 1.308,88 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 1.079,54 HRK, otkupna vrijednost iznosi 34.030,75 HRK, a EKS iznosi 4,36%. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 152.198,49 HRK.“

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.