Nadogradnja za Toyota Touch 2

Nadogradite da biste izvukli najviše iz svoje Toyote

Od vaše svakodnevne vožnje na posao i natrag kući, pa sve do zahtjevnijih putovanja, sitne pojedinosti su te koje čine razliku na cesti. Nadogradnjom svog multimedijskog sustava Toyota Touch® 2 with Go otključavate niz novih funkcionalnosti koje će poboljšati vaš boravak za upravljačem - dajući vam bolju navigaciju, sučelje jednostavnije za korištenje i programska osvježavanja u stvarnom vremenu.

Nadogradnjom svog multimedijskog sustava Toyota Touch® 2 with Go dobivate pristup sljedećim poboljšanim funkcionalnostima:

  • Novi i poboljšani izgled prikaza na zaslonu koji, uz pojednostavljeni izgled i osjećaj, čini upravljanje sustavom intuitivnijim i jednostavnijim za korištenje u vožnji
  • Cijeli niz novim funkcionalnosti uključuje podijeljeni prikaz, upozorenja TOMTOM® Real Time Traffic i Auto Navigation 
  • Prikaz se odlikuje sjajnim odzivom i poboljšanim izbornikom koji vam omogućava jednostavno kretanje po prikazu
  • Besplatna osvježavanja karata tijekom tri godine će vam omogućiti bezbrižnu vožnju
  • Besplatne internetske usluge kroz tri godine vam pružaju najbolje od aplikacija u sustavu i mogućnost povezivanja gdje god bili, uz internetsku vezu 

Map Care


Uz preko 700.000 imena ulica i 300.000 ograničenja brzine koji se svake godine promijene širom Europe, osvježavanje karata je ključno. Besplatno osvježavanje karata i internetske usluge tijekom tri godine će osigurati da stignete na svoje odredište na vrijeme i bez lutanja. Vaše karte Europe će se redovito osvježavati kako biste dobili točne upute, štedeći vam vrijeme i novac, i pružajući vam mogućnost opuštenog putovanja.

/
Online usluge


Osvježavanje karata nije jedina funkcija koja će vam poboljšati navigaciju. Kada imate internetsku vezu – preko pametnog telefona ili Toyotinog hotspota – otvara se cijeli novi svijet mogućnost za upravljačem:

  • Zaboravite na iznenadne zastoje uz Auto Navigation i TOMTOM® Real Time Traffic tijekom vaših svakodnevnih vožnji. Jednostavno unesite svoje redovne tjedne vožnje – zajedno s vremenom u koje uobičajeno vozite – zatim, kada krenete, sustav će vas obavještavati o gužvama i povesti alternativnim putem, ako je potrebno.
  • Planirajte unaprijed uz Real Time Information (obavijesti u stvarnom vremenu) i primajte redovito prometne i vremenske obavijesti, kao i obavijesti o području oko odredišta, nakon što ga unesete. Nikada se više nećete izgubiti tražeći benzinsku crpku ili pokušavajući pronaći parkirno mjesto – uz to možete čak dobiti i podatke o cijenama goriva i parkiranja.
  • Google Street View vam omogućava da vidite bilo koju lokaciju na zaslonu i odaberete svoje odredište na licu mjesta.

Osvježavanje je jednostavno, samo posjetite lokalnog Toyota trgovca radi jednostavne promjene, ili možete samo pokrenuti osvježavanje putem MyT aplikacije/portala.

/
Toyota Touch® with Go+


Ako već imate Map Care uz Toyota Touch® 2 with Go+ možete obaviti osvježavanje karata koje uključuje nadogradnju na zadnju verziju softvera, bez dodatnih troškova. Nakon nadogradnje, možete kupiti internetske usluge tako da jednostavno posjetite e-store koji se nalazi na portalu za kupce i preuzmete potrebne funkcije.

Više o ...

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Od kada smo predstavili ovaj koncept prije 20 godina, u cijelom svijetu prodano je više od 12 milijuna Toyota hibridnih automobila. Toyota je odabrala 250 sportaša kao „Globalnu ekipu Toyotinih sportaša“ na putu za Tokio 2020. Toyota je odabrala 250 sportaša kao „Globalnu ekipu Toyotinih sportaša“ na putu za Tokio 2020. Toyota Motor Corporation (Toyota), globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara je danas predstavila posebnu podstranicu na svojim internetskim stranicama kao znak podrške i platformu za predstavljanje priča o otprilike 250* sportaša iz 48 zemalja širom svijeta, koji se nazivaju „Globalnom ekipom Toyotinih sportaša“. Fernando Alonso se priprema za Dakar s TOYOTA GAZOO Racingom Fernando Alonso se priprema za Dakar s TOYOTA GAZOO Racingom Nakon uspješne sezone u sezoni 2018./19. u FIA Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti, Fernando Alonso i TOYOTA GAZOO Racing će ponovno udružiti snage u nadolazećim mjesecima u nizu testova s Toyotom Hilux, automobilom za kojeg se očekuje da će se natjecati u sljedećem Reliju Dakar. Trofej auto na proslavi rođendana radia BNM Trofej auto na proslavi rođendana radia BNM Dana 31.07. 2019. U Biogradu na moru lokalni radio BNM proslavio je svoj 30. rođendan, a Trofej auto pridružio se proslavi.

Otkrijte više pojedinosti o Toyota Touch® 2

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK